ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳

آغاز دور چهارم مذاکرات ایران و ۱+۵

چهارمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۵، پس از توافق برنامه اقدام مشترک، لحظاتی پیش در وین آغاز شد.
تدبیر24: چهارمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5، پس از توافق برنامه اقدام مشترک، لحظاتی پیش در وین آغاز شد.

تیم مذاکره کننده ایران به ریاست محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان روز گذشته وارد وین شد تا چهارمین دور مذاکرات بین کشورمان و گروه 1+5، پس از توافق برنامه اقدام مشترک ژنو، را در این پایتخت اروپایی برگزار کند.

در این دور از مذاکرات فرآیند تدوین پیش‌نویس توافقنامه نهایی آغاز می‌شود، البته این امر نشانگر دستیابی قطعی به توافق نیست و هنوز هم ممکن است اختلاف نظرها درباره موارد گوناگون منجر به عدم دستیابی به توافق در بازه زمانی شش‌ماهه تعیین شده در توافق موقت شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: