تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۳۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲

محاکمه معاون اول احمدی نژاد

«قطعا دستگاه قضایی تا همین جا نیز فشارهای سنگینی را برای رسیدگی به پرونده ای که مرتبطین دولت در آن دخیل بوده اند، تحمل کرده و در عدم رسیدگی به اتهامات آقای رحیمی نیز مصلحت روشنی را رعایت کرده که ضربه نخوردن قوه مجریه است. اما اکنون دیگر این مصلحت وجود ندارد و عدم رسیدگی به اتهامات آقای رحیمی در کنار ماه ها و سالها حبس دیگر متهمان، سوالات زیادی را برای افکار عمومی ایجاد می کند»

با وجود تاکید مقامات مختلف قضایی نظیر سخنگوی دستگاه قضا و رئیس سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر متهم بودن محمدرضا رحیمی در پرونده اختلاس از بیمه ایران، قدرتمندترین  چهره منتسب به این پرونده هنوز در دادگاه حاضر نشده و این در حالی است که بعد از محاکمه دستگاه قضا، احکام قطعی از حبس ابد گرفته تا جرایم میلیاردی برای چهره های کم نفوذتر از او صادر شد.

 جابر ابدالی، چهره نزدیک به رحیمی به اتهام تشکیل شبکه اختلاس توام با جعل از بیمه ایران و با استناد به ماده 4 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس مصوب سال 1367 محکوم به 1) 15 سال حبس 2) رد وجوه تحصیلی به مبلغ 18،500،000،000 ریال 3) جریمه نقدی به مبلغ 37،000،000،000 ریال محکوم گردید.

همچنین داود سرخوش شهری، فردی که ادعا کرد یک و نیم میلیارد به حساب شخص رحیمی ریخته،  به اتهام دریافت رشوه به 3 سال حبس تعزیری، ضبط وجوه پرداختی به مبلغ 670،000،000 ریال محکوم شده است.



قطعا دستگاه قضایی تا همین جا نیز فشارهای سنگینی را برای رسیدگی به پرونده ای که مرتبطین دولت در آن دخیل بوده اند، تحمل کرده و در عدم رسیدگی به اتهامات آقای رحیمی نیز مصلحت روشنی را رعایت کرده که ضربه نخوردن قوه مجریه است.

اما اکنون دیگر این مصلحت وجود ندارد و عدم رسیدگی به اتهامات آقای رحیمی در کنار ماه ها و سالها حبس دیگر متهمان، سوالات زیادی را برای افکار عمومی ایجاد می کند.

پورمحمدی/ تا زمانی که این دولت سرکار است، قرار است به این پرونده رسیدگی نشود

گفتنی است حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور که اخیرا وزیر دادگستری شده، در سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، در پاسخ یک دانشجو درباره علت عدم محاکمه رحیمی گفته بود: کسی را که شما اسمش را می برید بدانید پرونده اش در سازمان بازرسی تشکیل شده و آنچه که در این پرونده به عهده ما بوده است درست و دقیق بررسی شده و ما در حال مدیریت این قضیه هستیم. چون معتقدیم کشور باید با اراده ای روشن، هوشمند و هماهنگ اداره شود. اگر سرباز ولایت هستیم، باید تصمیمات ایشان را اجرا کنیم تا امور به سامان برسد.

وی چندی بعد هم در پاسخ روزنامه خراسان که پرسیده بود « تا زمانی که این دولت سرکار است، قرار است به این پرونده رسیدگی نشود؟ این شائبه وجود دارد.» گفته بود: سیاست قوه قضاییه و دیگر قوا این است برای این که امور کشور با اخلال و مشکل روبه رو نشودوتنازع و کشمکش را به حداقل برسانند. حالا حتی اگر بر اساس تخیل و توهم هم این فضاها ایجاد شود، به هر حال باید آن را رعایت کرد.

اکنون اما این فضا چه توهمی و چه واقعی دیگر تمام شده و افکار عمومی به جد در انتظار اجرای عدالت است.



اعترافات داود سرخوش شهری: 1.5میلیارد به حساب "م ر" ریختم/ "ج الف" پسر احمدی نژاد را به دفتر من آورد

هشتمین جلسه رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه و استانداری تهران دقایقی قبل به ریاست قاضی مدیرخراسانی آغاز شد.

 

در جلسه دادگاه روز دوشنبه 22 خرداد ماه جاری که در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران برگزار می شود قرار است به اتهامات "د . س" معروف به جعبه سیاه پرونده اختلاس رسیدگی شود.

 

در جلسه گذشته دادگاه به اتهامات 3 تن از متهمان از جمله معاون سابق استاندار تهران رسیدگی شد.

 

در ابتدای جلسه  امروز قاضی مدیر خراسانی با تفهیم اتهام به (د.س) از وی خواست به دفاع از خود بپردازد. وی نیز پس از حضور در جایگاه اظهار داشت: قبل از اینکه به دفاع از کیفرخواست بپردازم باید در مورد شکایت از (ج. الف) - آقای خاص - توضیحاتی را بدهم. سال 86 با (ج. الف) آشنا شده و او مرا پیش آقای (م. ر) رئیس وقت دیوان محاسبات کشور برد. (ج. الف) خود را از نزدیکان ( م. ر) معرفی می کرد. در آن زمان من با شرکتی یک مشکل حقوقی داشتم که برای حل آن از (ج. الف) کمک خواستم. او هم یک بار بابت حل این مشکل 500 میلیون تومان و بار دیگر یک میلیارد و 500 میلیون تومان گرفت تا توسط آقای (ش) این مشکل را حل کند اما کاری نکرد.

 

وی ادامه داد: برای دریافت وام از بانک ملت 150 درصد مبلغ درخواستی وثیقه گذاشتم اما بانک از من وثیقه نقدی خواست. زمانیکه برای حل این مشکل با (ج. الف) تماس گرفتم او با کمک آقای (م. ر) پرونده ای در مجتمع اقتصادی برای من تشکیل داد. از آن زمان آنها من را تهدید به زندان و افشاگری در روزنامه ها کرده و به این خاطر از من پول می گرفتند. یک روز آقای ... از مسئولان مجتمع اقتصادی مرا به دفترش دعوت کرد و مدعی شد آقای (م. ر) برای حل مشکل من با او تماس گرفته است. می دانستم این کارها نقشه ای است برای پول گرفتن از من و قرار نیست مشکلم حل شود.

 

قاضی: با آوردن اسامی برخی افراد اتهاماتی را به آنها وارد می کنید در این رابطه دلایلی دارید؟

 

متهم: آقای (ج. الف) مدعی بود مثل پسر آقای (م. ر) است. هر روز با رئیس سابق دیوان محاسبات کشور تماس می گرفت و کارهای بیرون از اداره وی را انجام می داد. گاهی نیز او را به مجلس می فرستاد تا با استیضاح کنندگان یک وزیر صحبت کند. آن یک میلیارد و 500 میلیون تومان را نیز به حساب شخصی (م. ر) ریختم.

 

قاضی: این پول بابت چه بود؟

 

متهم: ( ج.الف) مدعی بود که آقای (م. ر) این پول را لازم دارد حتی یک بار همسر آقای (م. ر) به خانه ما آمد. (ج. الف) وقتی دید نقدینگی من تمام شد خواست ملک ولنجک را به او بدهم. قرار بود آن را به آقای ... بدهم تا مشکلات اقتصادی ام را حل کند اما آقای ... گفت: اینها دارند تو را دور می زنند. اگر می خواهی این موضوع ثابت شود به آقای (م. ر) نامه ای بنویس و برای پرداخت اقساط تسهیلات تقاضای مهلت کن. من این نامه را نوشتم اما کاری برایم انجام نشد. زمانی که به سازمان بازرسی رفتم چکهایی که به آقایان (ج. الف) و (م.ر) داده بودم به سازمان بازرسی دادم.

 

جعبه سیاه پرونده اختلاس ادامه داد: آقای (ش) که مدعی بود معاون و دوست آقای (م. ر) است وقتی دید من به (ج. الف) پول می دهم علت آن را پرسید. من هم موضوع اخاذی ها را به وی گفتم که قرار شد او با آقای (م. ر) ماجرا را در میان بگذارد. یک روز به همراه آقای (ش) به ریاست جمهوری رفته و جلسه ای با آقای (م. ر) داشتیم. در آنجا من کپی چکهایی که به (ج. الف) داده بودم را نشانش دادم و گفتم حتی همسر شما به خانه ما آمده است. زمانی که فرزندان آقای (م. ر) از دبی می آمدند (ج. الف) با ماشین من به استقبال آنها می رفت. حتی یک روز آقای (م. ر) نیاز به اجاق گاز داشت که من از طریق برادرم یک اجاق گاز تهیه کرده و آن را در خانه آقای (م. ر) در پاسداران نصب کردم. در این جلسه آقای (م. ر) منکر دریافت پولها شد.

 

وی ادامه داد: چند روز بعد آقای (ش) با من تماس گرفت و گفت: آقای (م. ر) می خواهد تو را ببیند من هم به دفترش رفتم. آقای (م. ر) خیلی عصبانی بود و گفت چرا چکها را به سازمان بازرسی کل کشور دادید. بعد هم با آقای (م. ت) و ( ی. د) تماس گرفته و آنها را به دفترش احظار کرد. وقتی آقای (ش) رفت ( م. ر) چند چک سفید و کپی را به من داد و خواست روی آنها اسامی از جمله (الف.ر.م) که در دولت حضور داشت را بنویسم در این زمان آقایان (م. ت) و (ی . د) به دفتر من آمدند و آقای (م. ر) دستور داد که سریع (ج. الف) را پیدا کنند.

 

قاضی: جمعا چه میزان پول به (ج. الف) دادید؟

 

متهم: بیش از 12 میلیارد تومان چک دادم 2 میلیارد تومان به صورت نقدی از من گرفت همچنین یک دستگاه خودروی لنکروز را به اسم آقای (م. ت) از من گرفت. ساختمان ولنجک که به او دادم نیز حدود 6 میلیارد تومان ارزش داشت.

 

قاضی: از سال 86 تا 87 که با (ج. الف) ارتباط داشته و به وی پول دادید آیا مشکلی برایت حل شد؟

 

متهم: (ج.الف) و (م. ر) هیچ کاری برای من انجام ندادند.

 

قاضی: (ج. الف) مدعی است که با شما معامله کرده است این موضوع صحت دارد .

 

متهم: نه هیچ معامله ای انجام نشده است. وی تناقضات بسیاری دارد در ابتدا مدعی شد من 25 میلیارد تومان از او تخمه خریدم بعد گفت این 25 میلیارد تومان را به صورت نقد از وی قرض کردم حالا هم مسئله ملک سعید آباد را مطرح می کند این ملک مربوط به قبل از آشنایی من با جابر بوده است. کارمند من (ج. الف) را با اسلحه دیده بود و من از او می ترسیدم حتی او با اسلحه وارد خانه ای در اختیاریه شده و موضوع سرقت مدارکش از سوی من صحت ندارد.

 

قاضی: خودتان وی را همراه با مقامات و مسئولین دیده اید؟

 

متهم: زمانی که تلفنی با آقای (م. ر) صحبت می کرد مشخص بود حتی دو بار من با وی حرف زدم. تلفنی با آقای (ب) هم صحبت می کرد. حتی یک بار پسر آقای احمدی نژاد را به دفتر من آورد. آقای (م. ت) نیز قبل از اینکه به سمت دولتی برسد نیز به دفتر ما می آمد که سرانجام نیز با حمایتهای (م. ر) و (ج. الف) پست دولتی گرفت. این افراد را به دفترم می آورد تا نشان دهد با مقامات در ارتباط است.

 

قاضی: بابت یک و نیم میلیاردی که به آقای (م. ر) دادید سند دارید؟

 

متهم: بله. چک آن مشخص بود. قبل از دستگیری مسئله را به حفاظت قوه قضائیه و سازمان بازرسی گفتم. در زندان نیز از آقای (م. ر) به علت مشارکت در کلاهبرداری شکایت کردم. اما تا الان به آن رسیدگی نشده است. اگر (م. ر) نبود من یک ریال هم به (ج. الف) نمی دادم. یک بار که به دفتر آقای (م. ر) رفته بودم او با مدیرعامل وقت بانک ملت تماس گرفت و گفت چرا کاری که به تو گفتم انجام ندادی نمی دانم مدیرعامل بانک چه گفت اما وی عصبانی شد و بعد از قطع کردن تلفن به آقای (ش) گفت آقای (د) پررو شده است باید وی را از این سمت بردارم.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: