آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۳۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰

سقوط مرگبار یک کارگر از 14 طبقه

سرپرست ایستگاه‌های پنج و 33 سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از سقوط مرگبار یک کارگر از 14 طبقه خبر داد.
تدبیر24: محمدجواد سبحانی در این باره گفت: در ساعت 13 روز گذشته یک مورد حادثه سقوط از ارتفاع به سامانه 125 اطلاع داده شد و به دنبال آن عوامل گروه نجات پنج به محل حادثه واقع در بلوار آموزگار، پروژه بهمن اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور آتش نشانان در محل مشخص شد که یک کارگر در حال انتقال ایزوگام به پشت بام ساختمان از طبقه 12 به طبقه منفی دو سقوط کرده و در دم جان داده است.

سرپرست ایستگاه‌های پنج و 33 سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه آتش نشانان این مرد را خارج کرده و به عوامل اورژانس مستقر در محل حادثه تحویل دادند، گفت: آنان نیز پس از بررسی علائم حیاتی مرگ این کارگر 40 ساله را تایید و اعلام کردند.

سبحانی عدم نصب حفاظ‌های مناسب در اطراف چاله آسانسور و همچنین استفاده از تخته‌های فرسوده به جای الوار را علت این حادثه اعلام کرد و افزود: آتش نشانان پس از ایمن سازی محل و ارائه توصیه‌ها و هشدارهای لازم به پیمانکار به عملیات خود خاتمه دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: