ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۳۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷

مراقب خطر مرگ زودرس باشید

داشتن مشاجره مداوم با همسر، دوستان یا خویشاوندان خطر مرگ را در میانسالی افزایش می‌دهد.
تدبیر24: تحقیقات نشان می دهد همچنین برخورد با نگرانی‌ها و توقعات اعضای نزدیک خانواده با خطر بالای مرگ مرتبط است. دانشمندان دانمارکی بر این باورند در این زمینه مردها و افراد بیکار بیشتر آسیب‌پذیر هستند.

گرچه تیم تحقیقاتی دانشگاه کپنهاگ مدعی است مشاجره مداوم خطر مرگ در زنان یا مردان را دو تا سه برابر حالت معمول افزایش می‌دهد، محققان در توضیح عوامل حاضر در پس این موضوع ناتوان هستند.

تحقیقات پیشین نشان می‌دهد افراد دارای سطوح بالای اضطراب و توقعات از جانب همسر و کودکان و اشخاصی که عمدتا با اعضای خانواده جر و بحث می‌کنند، در معرض خطر بالای بیماری قلبی و سکته مغزی هستند. بر اساس این مطالعات، داشتن شبکه حمایت اجتماعی مناسب و شبکه وسیعی از دوستان می‌تواند اثر مثبتی بر سلامتی داشته باشد.

دانشمندان حاضر در پژوهش جدید بر این باورند واکنش‌های فیزیولوژیکی به استرس مانند فشار خون بالا و خطر بالای بیماری قلبی عروقی بیش از همه می‌تواند خطر بالای مرگ را توضیح دهد. به گفته آن‌ها، مردان به محرک‌های استرس‌زا با سطوح بالای کلسترول واکنش نشان می‌دهند و این امر خطر بروز اختلال در سلامتی را به دنبال دارد.

نتایج این مطالعه با بررسی ۹۸۷۵ مرد و زن بین سنین ۳۶ و ۵۲ سال حاصل شد و محققان رابطه بین روابط اجتماعی استرس‌زا و مرگ زودرس را بررسی کردند. آن‌ها دریافتند توقعات فزاینده از جانب همسر و کودکان با ۵۰ تا ۱۰۰ درصد خطر افزایش‌یافته مرگ مرتبط بود.

جزئیات پژوهش انجام‌ شده در Journal of Epidemiology and Community Health منتشر شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: