ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۳۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸

خالکوبی موقت برای پوست ضرر دارد

برخی از خالکوبی های موقت واکنش هایی به دنبال دارد که می تواند شدید و ادامه دار باشد. این واکنش ها عبارتند از قرمزی پوست، تاول، زخم های قرمز، از دست دادن رنگدانه های پوستی، افزایش حساسیت به نور خورشید و حتی جای زخم دائم.
تدبیر24: سازمان غذا و داروی آمریکا هشدار داد:خالکوبی موقت برای پوست بی خطر نیست و عوارضی مانند قرمزی پوست، تاول، زخم های قرمز، از دست دادن رنگدانه های پوستی، افزایش حساسیت به نور خورشید و حتی جای زخم دائم به همراه دارد.
 
به گزارش ایرنا از یونایتدپرس، برخی افراد تصور می کنند که استفاده از خالکوبی موقت به دلیل استفاده نکردن از سوزن گزینه بی خطر تری نسبت به خالکوبی های دائم است.
 
اما سازمان غذا و داروی آمریکا هشدار داد که برخی از خالکوبی های موقت واکنش هایی به دنبال دارد که می تواند شدید و ادامه دار باشد.
 
این سازمان می افزاید:این واکنش ها عبارتند از قرمزی پوست، تاول، زخم های قرمز، از دست دادن رنگدانه های پوستی، افزایش حساسیت به نور خورشید و حتی جای زخم دائم.
 
این واکنش ها می تواند بلافاصله بعد از خالکوبی یا چند هفته بعد از آن بروز کند.
 
بهاکتی پتیگارا،جان گاسپر شیمی دان و ˈکاترین هالینگرˈ متخصص همه گیر شناسی که در اداره مواد آرایشی و رنگی سازمان غذا و داروی آمریکا فعالیت می کنند اعلام کردند که این سازمان استفاده از حنا را فقط برای رنگ مو تایید کرده و استفاده از آن را روی پوست به طور مستقیم تایید نمی کند.
 
به منظور تیره تر کردن رنگ طبیعی حنا و همچنین افزایش میزان ماندگاری آن روی پوست، مواد دیگری همچون ˈپی-فنیلندیامینˈ نیز به آن افزوده می شود که برای پوست مضر است.
 
استفاده از پی-فنیلندیامین روی پوست ممکن است حساسیت های شدید پوستی را در پی داشته باشد و استفاده از این ماده در لوزام آرایشی در آمریکا ممنوع است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: