ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹

دو قاتل اصلی زنان جوان!

طبق بررسی‌های پزشکان استرالیایی، بیماری قلبی بزرگترین عامل مرگ‌ومیرِ زنان است و «بی‌تحرکی» نیز مهمترین عامل تشدیدکننده خطر بروز این بیماری به ویژه در زنان بالای 30 سال است.
تدبیر24: همچنین در این مطالعه سیگار به عنوان مهمترین علت مرگ و میرِ زنان 22 تا 27 ساله معرفی شده است.

این پزشکان عوامل خطرزای بیماری‌های قلبی - عروقی را در میان زنان استرالیایی در تمام گروه‌های سنی بررسی کرده و دریافتند که استعمال سیگار، چاقی و فشارخون بالا در ابتدای این فهرست قرار دارند اما با این حال اگر تمام زنانی که کم‌تحرک هستند میزان فعالیت بدنی خود را افزایش دهند تا حد زیادی آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری‌ها در زنان کاهش می‌یابد.

«وندی براون»، متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه کوئینزلند گفت: درک خطرات مرتبط با بروز بیماری‌های جدی می‌تواند بر بکارگیری بهینه از راهکارهای پیشگیرانه هدفمندتر تاثیر بگذارد.

بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر زنان در آمریکاست که طبق برآوردها از هر چهار زن یک نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهد و رقم مشابهی در استرالیا نیز مشاهده می‌شود.

این پزشکان برای ارزیابی اهمیت فاکتورهای خطرزای بیماری‌های قلبی سوابق پزشکی 30 هزار فرد 22 تا 90 ساله را در فاصله سال‌های 1996 تا 2011 میلادی بررسی کردند. همچنین آنها به ارزیابی بیماری قلبی ناشی از شاخص توده بدنی، عدم فعالیت بدنی، فشارخون بالا و مصرف سیگار پرداختند. به گفته این متخصصان در مجموع کم‌تحرک بودن، بزرگترین عامل موثر در بروز بیماری‌های قلبی در زنان بالای 30 سال است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: