ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۸

نماینده آژانس فردا به تهران می‌آید

یکی از نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فردا برای گفت‌وگو درباره اقدامات ایران در زمینه برنامه هسته‌ای به تهران می‌آید.
تدبیر24: یکی از نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ( IAEA) فردا دوشنبه به تهران می‌آید تا درباره اقدامات هسته‌ای ایران رایزنی کند.

پیش از این اعلام شده بود که دور جدید مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 ، شانزدهم تا بیستم ژوئن (26 تا 30 خرداد) در وین برگزار می‌شود.

جزئیات بیشتری از این گفت‌وگو منتشر نشده است.

چهارمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 (آلمان،‌فرانسه، انگلستان، روسیه و چین) که از روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه در شهر وین آغاز شده بود، پس از 3 روز و بدون پیشرفت در نگارش متن توافق جامع، به پایان رسید.

 قبل از مذاکرات در اواخر خرداد ماه نیز قرار است یک نشست دیگر بین ایران و 1+5 برگزار شود که هنوز درباره زمان آن توافقی حاصل نشده است. «سید عباس عراقچی» در این باره گفت: «احتمال دارد تا قبل از دوره بعدی در خرداد ماه یک دوره فوق العاده را تنظیم کنیم که نیازمند تنظیم زمان است.»

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران دو روز بعد از پایان بدون پیشرفت ملموس مذاکرات وین 4 گفت: انعقاد توافق جامع هسته‌ای هنوز ممکن است.

وی افزود: کار در وین سخت و دشوار است اما با این وجود توافق ممکن است.

ظریف در صفحه توئیتر خود نوشت: از مذاکرات بسیار دشوار و فشرده وین بازگشتیم. توافق هنوز ممکن است اما توهمات باید از بین برود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: