ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵

مذاکرات مقام ارشد فرانسه در تهران

مدیر خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه و توسعه بین المللی فرانسه افزود: کشور متبوع من از روند مذاکرات ایران و گروه 1+5 حمایت کرده و امیدوار است که این مذاکرات نتیجه بخش بوده و به توافق نهایی منجر شود.
تدبیر24: "ژان فرانسوا ژیرو" مدیر خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه و توسعه بین المللی فرانسه که به منظور شرکت در چهارمین دور رایزنی های سیاسی دوجانبه میان ایران و فرانسه به تهران سفر کرده است با مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه دیدار و در مورد راه های توسعه و تعمیق روابط دوجانبه در حوزه های مختلف بحث و تبادل نظر کرد.

ابوالقاسم دلفی در این دیدار با ابراز خرسندی از تداوم گفتگوهای سیاسی بین دو کشور و نتایج مفید آن، اراده متقابل جمهوری اسلامی ایران برای ارتقاء روابط دوجانبه از جمله در حوزهای سیاسی، فرهنگی و پارلمانی را مورد تاکید قرار داد.

وی افزود: بعد از دیدار روسای جمهور دو کشور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل ، فضای مناسبی برای روابط دوجانبه شکل گرفته است.

دلفی اضافه کرد : ظرفیت های اقتصادی و سیاسی زیادی در بخش های دوجانبه ، منطقه ای و بین المللی برای دو کشور وجود دارد که می توان از همه این ظرفیت ها بطور موثر استفاده برد.

مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه کشورمان افزود: فرانسه در همه این زمینه ها می تواند جایگاه گذشته خود را بیابد.

وی با تاکید بر اهمیت روابط پارلمانی و تاثیر آن بر روابط و منافع دوجانبه دو کشور، اظهار داشت: از سفر هیاتهای پارلمانی استقبال می کنیم.

دلفی همچنین روابط فرهنگی دو کشور را با اهمیت خواند و اظهار داشت: این بخش از روابط را به دلیل نقشی که در نزدیک سازی فهم و درک دیدگاه های دو طرف دارد، باید تقویت کنیم.

ژان فرانسوا ژیرو نیز در این دیدار گفت: مقامات فرانسوی روند گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران را دنبال کرده و آن را در تقویت روابط و ارتقاء شناخت متقابل موثر می دانند.

وی تاکید کرد: موانع احتمالی نباید ما را از ادامه مسیر گسترش روابط باز دارد.
ژیرو با اشاره به علاقه فرانسه به ادامه گفتگوهای سیاسی دوجانبه، تاکید کرد: احیاء گفتگوهای سیاسی دوجانبه با دیدار روسای جمهور دو کشور در نیویورک طی سال گذشته و نیز گفتگوی وزرای خارجه دو کشور در حاشیه کنفرانس یونسکو در شهریورماه گذشته، شروع شد و همچنان ادامه دارد.

وی افزود : مقامات فرانسه علاقه مند هستند دیالوگ سیاسی را در زمینه های دوجانبه و منطقه ای دنبال کنند.

مدیر خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه و توسعه بین المللی فرانسه افزود: کشور متبوع من از روند مذاکرات ایران و گروه 1+5 حمایت کرده و امیدوار است که این مذاکرات نتیجه بخش بوده و به توافق نهایی منجر شود.

ژیرو در سفر دو روزه خود به جمهوری اسلامی ایران همچنین با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه و علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل دیدار و در خصوص آخرین تحولات منطقه بحث و گفتگو کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: