آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۴۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹

تلفن های همگانی رایگان می شود

تلفن های همگانی در اماکن عمومی سطح شهر تهران و البرز رایگان می شود.
تدبیر24: شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: به منظور ارتقای هر چه بیشتر خدمات در حوزه تلفن شهری در استان تهران و البرز، تمامی اماکن عمومی مجهز به تلفن های همگانی رایگان شهری می شوند.

براین اساس تمامی اماکن عمومی از قبیل آسایشگاه معلولین، سالمندان، بیمارستان های دولتی، خصوصی، درمانگاه های خیریه، کلانتری، دادگاه ها و غیره در صورت وجود درخواست مجهز به تلفن های همگانی رایگان شهری می شوند.

متقاضیان می توانند با مراجعه به مناطق مخابراتی مربوطه و ارائه درخواست از تسهیلات شرکت مخابرات استان تهران استفاده کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: