ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۲۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹

بستنی بخوریم یا نخوریم؟

به علت استفاده از شیر، تخم مرغ و خامه در تولید بستنی، افراد چاق نیز با مصرف آن در معرض چاقی بیشتری قرار می گیرند.
تدبیر24: کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: همه افرادی که از سلامت کامل برخوردار هستند می‌توانند این ماده غذایی را به عنوان یک میان وعده استفاده کنند.

دکتر محمد حسیبی گفت: افرادی که مبتلا به بعضی از عارضه‌ها مانند خونریزی معده هستند و یا افرادی که عمل لوزه را انجام دادند مجاز هستند که از بستنی استفاده کنند.

وی ادامه داد: کسانی که به بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا و یا دیابت مبتلا باشند مجاز نیستند بستنی بخورند به دلیل اینکه این ماده غذایی دارای چربی و قند است.

وی بیان کرد: البته افراد مبتلا به دیابت می‌توانند از بستنی‌های رژیمی که برای آنان تولید می‌شود استفاده کنند.

حسیبی خاطرنشان کرد: به علت استفاده از شیر، تخم مرغ و خامه در تولید بستنی، افراد چاق نیز با مصرف آن در معرض چاقی بیشتری قرار می گیرند.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌ها گفت: به دلیل وجود چربی در بستنی، این ماده غذایی دیرهضم است، بنابراین در بعضی از بیماری‌های روده‌ای و دستگاه گوارش توصیه می شود تا از این ماده غذایی کمتر استفاده کنند.

حسیبی همچنین گفت: مصرف بستنی در کودکان زیر سه سال توصیه نمی شود زیرا علاوه بر کم اشتهایی در آنان ممکن است سیستم تغذیه آنها دچار مشکل شود.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌ها ادامه داد: بستنی می‌تواند نیاز 10 تا 12 درصد از کلسیم و 10 درصد از فسفری را که روزانه به آن نیاز داریم تامین کند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین بستنی حاوی ویتامین‌هایی همچون A ، D ،E ، K است.

حسیبی توصیه کرد: پس از مصرف بستنی باید دهان را شست تا از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری شود. همچنین از مصرف مایعات گرم بلافاصله پس از مصرف بستنی باید خودداری کرد.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌ها تاکید کرد: افراد باید از گاز زدن بستنی خودداری کنند زیرا به دندان‌ها آسیب می‌رساند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: