ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۴۲۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱

نسل جدید وایمکس در راه است

اگرچه نسل‌های جدید ارتباطی در دنیا در حال ارائه است اما با این وجود حداقل تا 10 تا 15 سال دیگر تکنولوژی وایمکس نیز در بازار فعال خواهد بود.
تدبیر24: دکلان برن - مدیر عامل وایمکس فروم - که به میزبانی شرکت مبین نت میهمان تهران است در نشست خبری به ارائه توضیحاتی درباره آینده وایمکس در دنیا پرداخت و گفت: در حال حاضر کمپانی وایمکس فروم در دنیا حدود 110 شرکت دارد و در میان این شرکت‌ها اغلب آن‌ها سودده هستند.

وی که به تازگی دیداری با مسوولان رگولاتوری ایران داشته این گونه اظهار کرد که به نظر می رسد در ایران هم سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نسبت به فراهم کردن شرایط مناسب برای این بخش تلاش دارد.

برن همچنین اظهار کرد: آنچه در وایمکس از اهمیت ویژه برخودار است فرکانس‌های آن است.

مدیر عامل کمپانی وایمکس فروم عنوان کرد: اگرچه در حال حاضر تکنولوژی‌های مختلفی وارد بازار شده و با ارائه نسل‌های بالاتر ارتباطی این بیم می‌رود که در آینده وایمکس نقشی در دسترسی مردم به اینترنت نداشته باشد اما وایمکس Advance که نسل جدید وایمکس به شمار می رود می تواند تا حدی این مشکل را برطرف کند.

به گفته او علاوه بر این اکنون تلاش بر این است که فرودگاه‌ها، میادین نفتی و بخش‌های مختلف صنعتی از این فن‌آوری بهره بگیرند و به عبارتی می توان گفت که شیوه کاربری وایمکس از حالت خانگی به سمت صنعتی در حال تغییر است.

وی همچنین اظهار کرد: در حال حاضر کمپانی‌های بزرگ دنیا از وایمکس به سمت LTE در حال حرکتند اما با این وجود 80 اپراتور وایمکس بین 20 تا 100 هزار مشتری دارند و اکثر آنها سودده هستند. البته بار دیگر تاکید می کنم که در این زمینه فرکانس‌ها اهمیت بسیاری دارند چرا که اکنون فرکانس یک سرمایه محسوب می‌شود و اکنون در آمریکا فرکانس 3.5 را به مزایده گذاشته‌اند.

برن همچنین یادآور شد: با این وجود در آمریکا هم مانند بسیاری کشورهای دیگر شیوه قالب دسترسی به اینترنت شیوه موبایلی است که این شیوه هم در آینده کاربران خاص خود را داشته و حتی افزایش کاربر خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: