ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۲۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

اظهارنظر درباره خلبان هواپیمای مالزی

بنابراین گزارش، پلیس مالزی چندین بار پس از وقوع حادثه ناپدیدشدن این هواپیمای مسافربری از خانواده خلبان بازجویی کرده است.
تدبیر24: یکی از اعضای خانواده خلبان هواپیمای مفقودشده مالزی گفت: او قصد خودکشی نداشته و قربانی گزارش‌های ناصحیح و فرضی شده است. «آسواد خان» برادر همسر «زاهاری احمدشاه»، کاپیتان ۵۳ ساله هواپیمای مفقود شده مالزی افزود: او زندگی خوبی داشت و این ادعا که قصد وی برای خودکشی دلیل منحرف شدن هواپیما از مسیر پرواز بوده کذب است.

این هواپیمای مسافربری در هشتم مارس و در مسیر پکن به کوالالامپور با ۲۳۸ خدمه و مسافر ناپدید شد. مقامات بر این باورند هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ از مسیر اصلی پرواز خود منحرف شده و در اقیانوس هند دچار سانحه شده است. برادر همسر این خلبان همچنین گفت: او مرد بسیار شادی بوده و فرضیه خودکشی کردن او غیرقابل باور است.

بنابراین گزارش، پلیس مالزی چندین بار پس از وقوع حادثه ناپدیدشدن این هواپیمای مسافربری از خانواده خلبان بازجویی کرده است. به گزارش روزنامه تلگراف، خانواده این خلبان با گذشت بیش از سه ماه از وقوع حادثه هوایی به اظهارنظر دراین‌باره پرداختند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: