اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۲۴۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱

لباس تیم ملی تقلبی است؟

ملانی اشتاین هیلبر، مدیر تبلیغات این شرکت آلمانی گفت لباس‌هایی که در حال حاضر تیم ملی فوتبال ایران از آن استفاده می‌کند، نشان آل‌اشپورت دارد، اما تولید این شرکت نیست.
تدبیر24: شرکت آل‌اشپورت اعلام کرد که لباس‌های تیم ملی فوتبال ایران تقلبی هستند و این موضوع را پیگیری خواهد کرد.


به گزارش بی‌بی‌سی، شرکت آل‌اشپورت تولیدکننده لباس‌های تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد که پس از بازدید از اردوی تیم ملی ایران در اتریش، متوجه شده لباس‌هایی که در اختیار تیم ملی ایران قرار گرفته، قلابی هستند.

ملانی اشتاین هیلبر، مدیر تبلیغات این شرکت آلمانی گفت لباس‌هایی که در حال حاضر تیم ملی فوتبال ایران از آن استفاده می‌کند، نشان آل‌اشپورت دارد، اما تولید این شرکت نیست.

این شرکت اعلام کرد که موضوع لباس‌های تقلبی را پیگیری خواهد کرد و لباس‌های جدیدی برای تیم ملی ایران به اتریش می‌فرستد.

پیش از این بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران گفته بودند که لباس‌های این تیم پس از شستشو آب می‌روند. این در حالی است که شرکت آل‌اشپورت این موضوع را رد کرده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: