ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳
دی ماه:

زاهدان میزبان جشنواره ملی اختراعات کویر است

تدبیر24:مشاور امور جوانان و نخبگان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان زاهدان دی ماه امسال میزبان جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی اختراعات کویر است.
تدبیر24:مشاور امور جوانان و نخبگان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان زاهدان دی ماه امسال میزبان جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی اختراعات کویر است.

 

 

سید محسن کالوندی اظهار داشت: جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی "کویر" با هدف شناسایی مخترعان برتر، عضویت آنان در بنیاد ملی نخبگان و استفاده از تسهیلات بلاعوض قرار است امسال در زاهدان برگزار شود.

مشاور در امور جوانان و نخبگان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فراخوان این جشنواره در دست تهیه است، افزود: هر کس در جشنواره کویر به موفقیت برسد به عضویت بنیاد ملی نخبگان درآمده و ضمن استفاده از شرایط ویژه استخدام در دستگاه‌های دولتی و استفاده از تسهیلات احداث مسکن، از تسهیلات بلاعوض 100 میلیون تومانی دولت نیز بهره‌مند می‌شود.

برنده جایزه ویژه مسابقات بین المللی اختراعات و ابتکارات 2012 اروپا بیان داشت: متاسفانه ما در سیستان و بلوچستان نفرات نخست آزمون سراسری و المپیاد‌های عملی نداریم تا به عضویت بنیاد نخبگان درآیند، پس شرکت نخبگان استان برای شناسایی در این جشنواره‌ها، فرصتی خوبی است که باید غنیمت شمرده شود.

دارنده مدال طلا و جایزه ویژه مسابقات بین المللی اختراعات 2012 سوئیس با نامحدود خواندن حوزه شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف، گفت: محدودیت خاصی در رشته و گرایش ویژه‌ای برای شرکت در این جشنواره وجود ندارد.

کالوندی در ادامه به جشنواره اختراعات سال گذشته کویر اشاره کرد و افزود: در سال گذشته نخبگان استان موفقیت چشمگیری در این جشنواره بدست آورده‌اند بطوریکه نخبگانی مانند محمد علی ایرندگانی« میراگرآلومنیوم جاری شونده» محمدعلی راهداری و احمد فدایی«انبر و تورچ هوشمند و خودکار جوش»، علی کیخاو محمد سوری زائی«صفحه کلید لمسی حساس به دست انسان و اجسام رسانا با استفاده از ایجاد میدان الکترو مغناطیسی»، محمد چوپیان«تولید خاک کاشی و سرامیک از کیک قیز»، مهسا بهاری «آینه پزشکی ضد بخار و تمیز شونده»،مهلا رضایی«بهسازی و ترمیم سازی بتنی با استفاده از نانو ذرات و مصالح بومی جنوب شرق کشور» و سید محسن کالپوندی «ساخت بتن با مقاومت بالا به وسیله طراحی منحنی جدید دانه بندی» پذییفته شدند.

وی جشنوارههای اختراعات و ایده‌های برتر را فرصت مناسبی برای شناسایی نخبگان ارزیابی کرد و گفت: این جشنواره‌های دیدبانی برای شناسایی ظرفیت‌های انسانی کشور است، خوشبختانه جوانان سیستان و بلوچستان که ضریب حوشی منحصر فردی در کشور دارند در حال معرفی توانمندی‌های خود هستند.

سید محسن کالوندی دارای بیش از 14 مدال طلا و نقره و برنز جهانی و ارائه کننده بیش از 40 مقاله در کنفرانسهای داخلی و خارجی، تالیف، ترجمه، تدوین، گردآوری و چاپ بیش از 12 جلد کتاب، و بیش از 17 اختراع و ابتکار است که هم‌اکنون به عنوان مشاور جوان و امور نخبگان استاندار سیستان و بلوچستان فعالیت میکند.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: