خاتمی؛ اندیشه‌ای که لبخند می‌زد

خاتمی؛ اندیشه‌ای که لبخند می‌زد

مینو خالقی» خاتمی را دوست دارم چون در ایام ریاست‌جمهوری‌اش، دانشگاه رنگ دانشگاه بود و کتاب و سینما و میتینگ و تحزب و هزار مولفه دیگر جامعه پویای سیاسی، جانی تازه یافته بود
کشور ملک مطلق رادیکال‌ها نیست

کشور ملک مطلق رادیکال‌ها نیست

فاطمه راکعی» یک طیف تندرو از جناح راست، تصور می‌کنند که کشور فقط ملک طلق رادیکال‌ها است و مردم سهم و نقشی در آن ندارند. اما واقع آن است که کشور متعلق به همه مردم با تفکرات مختلف است.
يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۴۷
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵

برنامه‌ریزی دولت برای ایجاد اشتغال

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از برنامه‌ریزی دولت برای اشتغالزایی در بخش کشاورزی خبر داد.
تدبیر24: در نشستی که میان وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد کشاورزی و معاونان دو وزارتخانه برگزار شد، راهکارهای توسعه کارآفرینی و اشتغال در بخش کشاورزی و روستایی مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست علی ربیعی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - با بر شمردن ظرفیتهای فراوان اشتغال و کارآفرینی در بخش کشاورزی و روستایی و ماموریتها و امکانات وزارت کار در امر توانمندسازی کارجویان از طریق آموزش های فنی و حرفه‌ای و نیز استفاده از تسهیلات و خدمات بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون و صندوق مهر امام رضا (ع)، بر ضرورت همکاری دو جانبه و هم افزایی در ایجاد اشتغال در روستاها و بخش کشاورزی به ویژه برای فارغ التحصیلان تاکید کرد.

وی ضرورت برنامه ریزی و بکارگیری استعدادهای بومی و منطقه‌ای در سطح روستاهای کشور را از منظر گردشگری روستایی و کشاورزی، صنایع دستی و مشاغل خرد و خانگی مورد تاکید قرار داد و از تشکیل کارگروه ویژه برای این امر در وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی خبر داد.

*ایجاد بیش از 60 هزار شغل برای فارغ التحصیلان کشاورزی

محمود حجتی - وزیر کشاورزی - نیز با بیان ظرفیتهای بالای بخش کشاورزی ار تدوین طرح ارائه خدمات کشاورزی و مکانیزاسیون با ظرفیت ایجاد بیش از 60 هزار شغل برای فارغ التحصیلان کشاورزی خبر داد و بر ضرورت برنامه ریزی به منظور حفظ اشتغال موجود و توسعه کار آفرینی و روستایی تاکید کرد.

وی ظرفیتهای جدید به وجود آمده برای اشتغال در پروژه احیای اراضی کشاورزی خوزستان، ایجاد گلخانه‌های مدرن کوچک و بزرگ با هدف تولید محصولات صادراتی و تولید انبوه برای بازار داخلی، صنایع تبدیلی و غذایی، زنبور داری، صید و صیادی، آبزی پروری، انبار و سرد خانه‌های کوچک و متوسط و ایجاد ارزش افزوده در فرایند پس از تولید محصولات کشاورزی به همراه توسعه باغات در اراضی شیبدار و کم بازده در دامنه‌های زاگرس و البرز را زمینه‌های ایجاد اشتغال مولد در بخش کشاورزی برشمرد.

در این جلسه گزارش مطالعات صورت گرفته در 10 استان کشور که با هدف شناسایی ظرفیتهای تولید بومی و منطقه ای استانهای مورد بررسی صورت گرفته ارائه و مقرر شد در قالب کارگروه مشترک نسبت به عملیاتی شدن محورهای مورد بحث اقدام شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: