تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۴۳۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۲

دردهایی که به ارث می‌رسند

پزشکان انگلیسی به منشاء ژنتیکی دردهای مزمن ناشی از چهار بیماری پی‌برده‌اند که همین یافته موروثی بودن این بیماری‌ها را تایید می‌کند.
تدبیر24: این چهار بیماری شامل سندروم روده تحریک پذیر (IBS)، درد اسکلتی - عضلانی، درد لگن و بیماری چشم خشک هستند.

مطالعه انجام شده روی بیش از 8000 دوقلو حاکی از آن بود که این بیماری ها در دوقلوهای همسانی که DNA مشابه دارند، شایع هستند.

به گفته متخصصان انگلیسی، در حالی که فاکتورهای زیست محیطی نیز می توانند نقشی در ابتلا به این چهار بیماری داشته باشند اما ژن ها نیز می توانند در دو سوم احتمال ابتلای فرد به این امراض سهیم باشند.

درد مزمن در اصطلاح پزشکی به دردی اطلاق می شود که برای چند ماه ادامه پیدا می کند و یک مشکل پزشکی شایع است و همچنین عوامل مختلفی موجب بروز آن می شوند که به همین دلیل تشخیص و درمان آن دشوار است.

در حالی که این مشکل می تواند ناشی از سایر بیماری ها و اختلالات پزشکی باشد اما تصور می شود که وجود مشکل در سیستم عصبی علت اصلی بروز درد مزمن است. این ناحیه از سیستم عصبی در واقع سیگنال های درد را به مغز می فرستد.

همچنین پزشکان بر این باورند که برخی افراد در برابر درد مزمن، زمینه ژنتیکی دارند زیرا در بسیاری از مبتلایان علائم مشابهی دیده می شود.

دکتر «فرانسز ویلیامز»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: این بررسی برای اولین بار نقش عوامل ژنتیکی و محیطی را در تشریح ارتباط بین انواع مختلف سندرم های درد مزمن مورد را ارزیابی کرده است.

نتایج بررسی ها نشان می دهد درد مزمن می تواند بین اعضای خانواده به ارث برسد هر چند لازم است بررسی های بیشتر برای شناسایی روش های درمانی انجام شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: