ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۴۴۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹

ایران منتظر ورود تکفیری ها باشد!

هرچه می کشیم از ایران است. ایران منتظر ورود تکفیری ها باشد، ما اگر تروریسم را وارد ایران نکنیم عرب نیستیم.
تدبیر24 : اخبار رسیده از بغداد حاکی از آن است که در انتخابات عراق توانستند شیعیان با درصد بالایی کرسی های پارلمان عراق را کسب کنند.

33960_S7R7PTKU_pic

با توجه به آمار انتخابات عراق، حزب "نوری مالکی” یعنی "دولت قانون” توانست بیش از ۹۲ کرسی را کسب کند.

از سوی دیگر جریان صدر با ۳۲ کرسی و المواطن با ۲۶ کرسی و متحدون با ۳۲ کرسی در مرتبه دوم، سوم و چهارم قرار دارند. شیعیان توانستند حداکثر کرسی ها را کسب کنند.

به طبع این پیروزی ضربه سهمگینی بر پیکری گروه های تکفیری و عربستان و همدستانش گذاشت. شاهزادگان آل سعود "نوری مالکی” را در این چهار سال با بدترین شیوه تهدید کردند.

در همین راستا «ترکی بن عبدالله» از شاهزادگان سعودی گفت: هرچه می کشیم از ایران است. ایران منتظر ورود تکفیری ها باشد، ما اگر تروریسم را وارد ایران نکنیم عرب نیستیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ali
|
Spain
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
0
1
عرب نباشین که خیلی بهتره . مثلا تا الان بودین چی شه
نظر شما: