ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۴۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴

حرکت توهین آمیزپلیس عربستان+عکس

انتشار تصویر رفتار توهین آمیز یک نیروی امنیتی مسجدالحرام در کنار کعبه معظمه، خشم مردم را برانگیخته و حاکم مکه را نیز به واکنش واداشته است.
تدبیر24: تصویر جنجالی توهین یک نیروی امنیتی عربستان در مسجد الحرام، واکنش های شدیدی را در پی داشته است. در این تصویر یک نیروی امنیتی به شکلی توهین آمیز به دیوار خانه خدا تکیه زده و کفش خود را بر روی "حجر الاسود" مقدس قرار داده است.
 
این در حالی است که به طور معمول نیروهای نظامی حتی به اندازه افراد غیر نظامی در نحوه ایستادن خود "آزاد" نیستند و در برابر هر کدام از افراد مافوق خود باید به احترام و به حالت "خبردار" بایستند، اما این پلیس گستاخ در مقدس ترین نقطۀ جهان، به بدترین شکل ممکن ایستاده است.

واکنش ها در برابر این رفتار اهانت‌آمیز به جایی رسید که "مشعل بن عبدالله بن عبدالعزیز" امیر منطقه مکه با ابراز تأسف از آن، دستور داد درباره این مسئله تحقیقات صورت بگیرد.



پایگاه خبری "سبق" عربستان با اعلام اینکه مشعل بن عبدالله خواستار تحقیق در این خصوص شده است، به نقل از وی افزود که باید اقدام اداری قاطعی در قبال این رفتار صورت بگیرد.
مشعل همچنین تاکید کرده است که این رفتار به هیچ وجه قابل توجیه نیست زیرا این مکان پاک نیازمند التزام به آداب مسلمانان و شرافت مکان است.

این رفتار اهانت‌آمیز در حالی اعتراض افکار عمومی را برانگیخته است که نیروهای امنیتی عربستان، حتی به نحوه ایستادن یا نشستن زائران در برخی نقاط مسجد الحرام و مسجد النبی به شدت اعتراض می کنند و چند سال پیش یکی از هموطنان ایرانی که بر اساس عادت همیشگی، برای جلوگیری از برخورد کفش با بدن زائران، آن را هنگام خروج از مسجد النبی (ص) بالای سر گرفته بود، به بهانه رفتار توهین آمیز دستگیر شد و تا آستانه اعدام پیش رفت!
اکنون این پرسش مطرح است که آیا حکم اعدام پلیس بی ادب و گستاخ سعودی هم صادر می شود؟
منبع: العالم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: