آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۵۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷

رکورد صادرات برق شکسته شد

مدير عامل شركت مديريت شبكه برق با اشاره به ثبت صادرات 2300 مگاوات برق توسط ایران از شکسته شدن رکورد صادرات برق از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: امسال ایران بیش از 2.2 میلیارد کیلو وات ساعت برق صادر کرده است.
تدبیر24: ميرفتاح فتاح‌قره باغ درباره آخرین وضعیت صادرات برق ایران، با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون حجم صادرات برق ایران با رشدی 16.9 درصدی همراه بوده است، گفت: در این مدت صادرات برق از نظر ميزان توان 21 درصد رشد داشته است.

مديرعامل شركت مديريت شبكه برق ایران با اعلام اینکه از ابتداي امسال تاكنون دو ميليارد و 254 ميليون كيلووات ساعت برق صادر شده است، تصریح کرد: اين درحالي است كه سال گذشته در زمان مشابه دو ميليارد و 13 ميليون كيلووات ساعت برق صادر شده بود.

این مقام مسئول با بیان اينكه در قانون و مقررات امكان صادرات برق توسط بخش خصوصي پيش‌بيني شده است، اظهار داشت: راهكارهاي صادرات برق توسط بخش خصوصي در قانون مشخص نيست و يكي از مسایل مهم ابهام در قيمت سوخت است.

فتاح‌قره باغ با اعلام اينكه در مقررات براي صادرات برق توسط بخش خصوصي، نرخ سوخت آزاد در نظر گرفته شده است، بیان كرد: منظور از سوخت آزاد شفاف نيست و معلوم نيست كه سوخت به قيمت فوب خليج فارس محاسبه مي‌شود و يا روش ديگري دارد.

وي يادآور شد: از سوي ديگر، اگر قيمت سوخت براي صادرات برق بخش خصوصي آزاد باشد، ممكن است نرخ توليد افزايش يابد و مشتري براي برق توليدي در خارج از مرزها نداشته باشد.

مديرعامل شركت مديريت شبكه برق ایران درباره ظرفيت صادرات برق از ايران، گفت: خطوط انتقال برق با صادرات 2300 مگاوات برق، ركورد زده‌اند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هم‌اكنون ظرفيت سه خط 400 كيلوولت كه برق را به عراق صادر مي‌كند تكميل است، خاطرنشان كرد: براي افزايش صادرات برق بايد خطوط جديد انتقال در كشورهاي مبدا و مقصد احداث و ظرفيت‌هاي جديدي ايجاد شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: