آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۲۵۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳

اخبار اصلاح‌طلبان در هفته‌ گذشته+صدا

صحنه سیاست ایران در هفته‌ای که گذشت نیز مانند همیشه مملو از اتفاقات و اظهارنظرهای گوناگون بود. خلاصه این اخبار را می‌توانید در پادکست زیر گوش کنید.
تدبیر24 : صحنه سیاست ایران در هفته‌ای که گذشت نیز مانند همیشه مملو از اتفاقات و اظهارنظرهای گوناگون بود. گزیده‌ای از این اخبار را می‌توانید در پادکست زیر به مدت 12 دقیقه گوش کنید. در این گزارش صوتی، به اخبار مهمی چون اظهارات اخیر مقام معظم رهبری، سخنرانی صادق خرازی در خصوص لزوم پوست اندازی اصلاحات، حضور تجار اماراتی در ایران، حمایت اوباما از هیلاری کلینتون و برگزاری همایش جوانان اصلاح‌طلب در تهران اشاره شده است. همچنین در بخش پایانی این پادکست بخش‌هایی از سخنرانی آیت‌الله موسوی تبریزی، غلامعلی رجایی، احمد منظمی و ساعده سیما در این همایش قرار داده شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: