ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 03
کد خبر: ۲۵۲۴۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰

توهین صداوسیما به شعور مخاطبین

صدا و سیمای جمهوری اسلامی که در آستانه جام جهانی فوتبال برنامه‌های رنگارنگی برای مخاطبین خود روی آنتن برده است و به اصطلاح می‌خواهد حامی تیم ملی باشد در برنامه امشب ورزش از نگاه 2 صداقتش را با مخاطبین اثبات کرد!!
تدبیر24:در برنامه دیشب ورزش از نگاه 2 که چهره هایی همچون حسن روشن، پرویز مظلومی، حمید درخشان و حسین عبدی حضور داشتند وقتی برنامه در حال پخش بود میهمانان و مجری درباره اینکه باید به تیم ملی امیدوار بود و می شود از نیجریه و بوسنی امتیاز گرفت حرف می زدند و از لزوم حمایت از تیم ملی می گفتند اما زمانیکه  برنامه برای پخش آیتم مصاحبه با سفیر نیجریه آماده شد  مجری و مهمانان فکر کردند میکروفون ها قطع شده اند،  در حالیکه میکروفون ها باز بود و میهمانان حرف از این می زدند که ایران مقابل بوسنی کیسه گل است و مسی در بازی مقابل ایران آقای گلی اش را قطعی می کند و نیجریه سوراخ سوراخمان می کند!

اینگونه برخورد صدا و سیما مصداق بارز توهین به شعور مخاطبین خود است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دوستدار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۶
2
2
این رفتار ها را چه کسی جا انداخته چه کسی باید خجالت بکشد وقتی هدف وسیله را توجیه میکند وقتی دروغ برای رسیدن به هدف فضیلت میشود روزگاری همین آقایان که دراین برنامه ها شرکت میکنند واین حرفها را میزنند با شرمساری در مقابل مردم خواهند ایستاد وتوجیه آنها پذیرفته نخواهد بود برنامه های صدا وسیما بجز راز بقا همه را باید دور ریخت حداقل از آقای روحانی رئیس جمهور ذره ای شجاعت بیاموزند که شجاعانه در مقابل خرافه به اندازه توانشان ایستاده است
پاسخ ها
روح اله
| Iran (Islamic Republic of)
منظور شما از شجاعت رئیس جمهور دقیقا کدام اقدامشان است ما که چیزی جز عقب نشینی در برابر استکبار از این آقا ندیدیم!
روح اله
| Iran (Islamic Republic of)
لطفاً چشمات رو باز کن تا ببینی!!!!!!عقل چیز خوبیه.
نظر شما: