ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۵۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳

در هوای آفتابی به کوهنوردی نروید

به گفته یک متخصص پوست، شلی و افتادگی تدریجی پوست از عوارض ثانویه آفتاب سوختگی است.
تدبیر24:دکتر حسین کاووسی متخصص پوست، آفتاب سوختگی را از مشکلات شایع فصل تابستان دانست و گفت: افرادی که پوست‌های روشن دارند و افراد دارای بیماری‌های پوستی خاص، بیش از سایر افراد مستعد آفتاب سوختگی هستند.
 
این متخصص پوست با بیان اینکه در فصل تابستان زاویه تابش نور خورشید به گونه‌ای است که احتمال آفتاب سوختگی را بیشتر می‌کند، گفت: از آنجایی که طول روز در تابستان بیشتر است، احتمال بروز آفتاب سوختگی نیز در این فصل بیشتر از سایر ایام سال است.
 
وی پوست اندازی و تاول زدن را از عوارض اولیه آفتاب سوختگی دانست و گفت: در بعضی از موارد متعاقب بهبودی، تیرگی‌هایی هم ممکن است در پوست افراد دیده شود.
 
این متخصص پوست در ادامه با بیان اینکه آفتاب سوختگی در درازمدت فرد را مستعد برخی از بد خیمی‌های پوستی می‌کند، گفت: شلی و افتادگی تدریجی پوست از عوارض ثانویه آفتاب سوختگی است.
 
کاووسی افزود: آفتاب سوختگی همچنین چین و چروک‌های پوستی را بوجود می آورد، ضمن اینکه سبب بروز پیری زودرس پوست می شود.
 
وی گفت: بهتر است افراد در ساعاتی از روز که آفتاب شدید است از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب خودداری کنند.
 
این متخصص پوست گفت: ساعات بین 10.5 صبح تا 4.5 عصر ساعاتی است که نور خورشید بیشترین میزان اشعه را دارد و بهتر است افراد در این ساعات از قرار گرفتن در معرض نور شدید خودداری کنند.
 
کاووسی با بیان اینکه شدت تابش نور آفتاب در ارتفاعات زیادتر است، به افراد توصیه کرد در فصل تابستان به کوهنوردی نروند، چرا که احتمال بروز آفتاب سوختگی زیادتر می کند.
 
این متخصص پوست در ادامه به افرادی که در نور آفتاب به فضای آزاد می روند، توصیه کرد حتما از کرم های ضد آفتاب و کلاه‌های لبه دار استفاده کنند.
 
وی مصرف کرم های ضد آفتاب با عیار حفاظتی 30 را برای اکثر افراد مناسب دانست و گفت: افرادی که در محیط‌های روباز هستند باید بسته به نوع کرم ضد آفتاب مصرفی هر دو تا چهار ساعت یکبار آن را تمدید کنند.
برچسب ها: آفتاب تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: