ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۵۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰

اظهارات‌بی‌سابقه‌اخضر‌ابراهیمی

فرستاده سابق سازمان ملل متحد در امور سوریه برای اولین بار گروه‌های مسلح را مسؤول حمله شیمیایی به شهر حلب دانست و گفت، رژیم صهیونیستی بزرگترین برنده جنگ در سوریه است.
تدبیر24: روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "اخضر ابراهیمی" در مصاحبه با مجله آلمانی "اشپیگل" هشدار داد که سوریه به سومالی دوم تبدیل خواهد شد.


وی افزود: برخلاف گمانه زنی ها، شاهد تقسیم کشور نخواهیم بود بلکه سوریه به کشور از هم پاشیده ای تبدیل خواهد شد که جنگ سالاران در آن حاکم می شوند.

اخضر ابراهیمی خاطرنشان کرد: اگر راه حلی بدست نیاید، در دراز مدت همه منطقه منفجر خواهد شد. این درگیری به سوریه ختم نمی شود بلکه این جنگ ثبات لبنان را که حدود یک و نیم میلیون سوریه به آنجا پناه برده و اکنون یک سوم ساکنان این کشور را تشکیل می دهند، برهم می زند. 

اخضر ابراهیمی تأکید کرد: پیش بینی بسیاری از کشورها درباره بحران سوریه اشتباه بود، به طوری که آنها پیش بینی کردند دولت سوریه مانند اتفاقی که برای برخی از سران عرب افتاد فرو می پاشد؛ و این اشتباهی بود که با پشتیبانی از جنگ به جای حمایت از تلاش های صلح طلبانه، باعث وخامت آن شدند. 

وی اظهار داشت: شبه نظامیان مسلح در مارس سال ۲۰۱۳ در یکی از حملات به حلب از سلاح شیمیایی استفاده کردند. به نظر می رسد در خان العسل در شمال برای اولین بار از سلاح شیمیایی استفاده شد و این احتمال وجود دارد که مخالفان از آن استفاده کرده باشند.

ابراهیمی در پاسخ به این سوال که آیا بحران سوریه تهدیدی برای رژیم صهیونیستی به شمار می رود، گفت: اسرائیل بسیار خوشحال است. اگر بشار اسد برود این خوب است. سوریه تضعیف می شود و سلاح شیمیایی نوعی توازن راهبردی به شمار می رفت که برچیده شده است و برای آن ها نگرانی وجود ندارد.

فرستاده سابق سازمان ملل متحد در امور سوریه، به دولت های غربی درباره خطرات این جنگ برای آن ها هشدار داد و اظهار داشت؛ ۵۰۰ تا ۶۰۰ فرانسوی در آنجا هستند و به طور کلی همین تعداد از انگلیسی ها در آنجا هستند و هزاران غیر سوری در این کشور می جنگند. همه این ها در سوریه آموزش می بینند و معتقدند ماموریت شان استقرار دولت اسلامی در جهان است. این تهدید بزرگی برای شما است، آیا اینگونه نیست؟

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: