اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۵۶۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷

حملات سازماندهی شده علیه دولت

همه دوستانی که همسو با دولت هستند شاید انتقاد سازنده هم داشته باشند اما مخالفان دولت از بیرون و درون تخریب علیه دولت را سازماندهی کرده اند.
تدبیر24:اعضای ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با برگزاری یک نشست خبری،به تبلیغات منفی برخی رسانه ها در خصوص اختلاف آنها با دولت پاسخ دادند.
در این نشست دکتر ناطقی از اعضای ستاد دکتر حسن روحانی با اشاره به برخی تخریب های صورت گرفته در چند ماه گذشته گفت:شاید نیروهای همسوی دولت انتقاد سازنده داشته باشند که این از دلسوزی است ولی مخالفان دولت از درون و بیرون تخریب علیه دولت را سازماندهی کرده اند.
وی افزود:در زمان انتخابات اعضای ستاد روحانی تهدید و بازداشت شدند اما هرگز ناامید نبودند.لازم است توجه کنید که ستاد های آقای روحانی تماما مردمی بودند و به قصد تغییر قدم به میدان گذاشتند.
این عضو ارشد ستاد انتخاباتی دکتر روحانی و رییس کمپین حامیان دولت تاکید کرد: اعضای ستاد روحانی سهم خواهی نکردند و نمی کنند چرا که عاشقان خدمت هستند نه شیفتگان قدرت.
(این گزارش تکمیل می شود)

منبع : برنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
0
0
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است، آیا شما کسی رو سراغ دارید که از اعضای ستاد انتخاباتی ایشون پست دولتی گرفته باشه؟
نظر شما: