ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۵۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۹

کل تهران را شیرینی می‌دهم

هنگام بازی‌های تیم ملی همه دوستان در منزل ما جمع می‌شوند و با بوق و پرچم و شعار این بازی‌ها را می‌بینیم و احتمالاً به سمت تلویزیون لگد هم می‌اندازیم.
تدبیر24:بازیگر سینما و تلویزیون ایران گفت: حضور تیم ملی در جام‌جهانی به همه ما انرژی اجتماعی و ملی می‌دهد.

رامبد جوان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: حضور ما در جام‌جهانی خیلی جذاب است و به مردم ما انرژی اجتماعی و ملی می‌دهد و قلب ما از جا درمی‌آید که در این بازی‌ها چکار کنیم. آرزو می‌کنیم خودباوری در تیم ملی ما وجود داشته باشند و بازیکنان تیم ملی بدانند یک ایران نگاه‌شان به آنها است و پای این تیم ایستاده‌اند.

وی افزود: حضور تیم ملی در جام‌جهانی برای خود من خیلی جذاب است. من تمام بازی‌های جام‌جهانی را می‌بینم و هنگام بازی‌های تیم ملی همه دوستان در منزل ما جمع می‌شوند و با بوق و پرچم و شعار این بازی‌ها را می‌بینیم و احتمالاً به سمت تلویزیون لگد هم می‌اندازیم.

وی درمورد انتظارش از تیم ملی در جام‌جهانی گفت: حرفم این است که در این مسابقات رو سفید شویم. انتظار داریم تیم ملی همه حریفانش را ببرد، اما اگر نبریم، ناامید نمی‌شویم و به آنها خرده نمی‌گیریم. توقع داریم از ایران یک تیم قهرمان را ببینیم که همه مردم ایران به آن افتخار می‌کنند.

جوان در پایان گفت: نمی‌دانم تیم ملی از گروهش صعود می‌کند یا نه، ان‌شااله که صعود کنیم. اگر تیم ملی از گروهش صعود کند کل تهران را شیرینی می‌دهم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: