ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۵۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵

به پله بگویید به موزه برگردد!

اسطوره فوتبال آرژانتین در واکنش به صحبت‌های اخیر پله به وی گفت که به موزه برگردد.
تدبیر24:دیگو مارادونا در مصاحبه‌ای که با نشریه ورزشی اوله انجام داده به شدت پاسخ پله، اسطوره فوتبال برزیل را داده است.

پله چندی پیش اعلام کرده بود لیونل مسی بیشتر شبیه برزیلی‌ها است اما مارادونا واکنش شدیدی به این صحبت‌ها نشان داد. وی در این خصوص گفت: پله چه گفته؟ به او بگویید به موزه برگردد. مسی آرژانتینی است. او حتا آرژانتینی‌تر از من است.

مارادونا در مورد احتمال قهرمانی آلبی سلسته در جام جهانی 2014 نیز گفت: قهرمانی آرژانتین در جام جهانی احساس بسیار خوبی را برای من در پی دارد. دوست دارم در دیدار فینال برزیل را شکست دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: