ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۵۹۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

جهانگیری عازم بولیوی می شود

معاون اول رییس جمهوری برای شرکت در اجلاس سران گروه 77 به اضافه چین، فردا به بولیوی سفر می کند.
تدبیر24:معاون اول رییس جمهوری برای شرکت در اجلاس سران گروه 77 به اضافه چین، فردا به بولیوی سفر می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری در پنجاهمین سالگرد تاسیس گروه 77 بنا به دعوت دولت بولیوی برای شرکت و سخنرانی در این اجلاس عازم شهر سانتاکروز بولیوی خواهد شد.

معاون اول رییس جمهوری قرار است در این سفر با اوو مورالس رییس جمهوری بولیوی ملاقات و درباره مهمترین موضوعات مورد علاقه طرفین گفت و گو کند.

دیدار و گفت و گو با رییس مجمع عمومی سازمان ملل و انجام ملاقات های دوجانبه با برخی مقامات کشورهای شرکت کننده در این اجلاس، از دیگر برنامه های جهانگیری در این سفر خواهد بود.

معاون اول رییس جمهوری همچنین مصاحبه ای با شبکه تله سور کشور ونزوئلا خواهد داشت و در همایش گروه های اجتماعی شهر سانتاکروز نیز حضور خواهد یافت.

گفتنی است سفر معاون اول رییس جمهوری به بولیوی، نخستین سفر مقامات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران به آمریکای لاتین از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید محسوب می شود.

گروه 77 در ژوئن سال 1964 با امضای بیانیه مشترک هفتاد و هفت کشور در حال توسعه، در خاتمه اولین نشست کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد ( آنکتاد) در ژنو تاسیس شد.

گروه 77 بزرگترین سازمان بین دولتی کشورهای درحال توسعه در سازمان ملل است و هم اکنون 132 کشور در این گروه عضویت دارند اما هنوز با همان نام اولیه شناخته می شود.

دوره ریاست در گروه 77 یک ساله است و جمهوری اسلامی ایران از زمان تاسیس این گروه برای اولین بار در ششم بهمن 1389 ریاست آن را در وین احراز کرد.

مورالس رییس جمهوری بولیوی ریاست این گروه را از دی ماه سال گذشته عهده دار شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: