به گزارش ایرنا، رسانه های پاکستانی به نقل از منابع اطلاعاتی نوشتند: نخستین حمله پهپادهای بدون سرنشین آمریکایی شب گذشته در بخش «درگامندی» در نزدیکی روستای «غلام خان» از مناطق قبیله ای «وزیرستان شمالی» در شمال غرب پاکستان و در نزدیکی مرز افغانستان صورت گرفت.
رسانه های پاکستان نوشتند: چهار شبه نظامی ازبک و دو شبه نظامی وابسته به گروه طالبان پنجابی در شمار کشته شدگان هستند.
پهپادهای بدون سرنشین آمریکایی در دومین عملیات شب گذشته خود به بخش «داندا درپاخیل» از توابع شهر «میرانشا» مرکز استان وزیرستان شمالی پاکستان حمله کردند که در نتیجه آن ۱۰ نفر کشته شدند.
منابع خبری پاکستانی گزارش دادند: ساکنان بخش های مختلف منطقه وزیرستان شمالی در تماس با خبرنگاران گفتند که پهپادهای بدون سرنشین آمریکایی چهار حمله در این منطقه انجام داده اند و بیشتر کشته شدگان وابسته به گروههای شبه نظامی بودند.
حملات پهپادهای آمریکایی به منطقه وزیرستان شمالی در حالی صورت گرفت که شبه نظامیان طالبان و تروریست های وابسته به جنبش ازبکستان در هفته جاری فرودگاه بین المللی شهر کراچی در جنوب پاکستان را هدف حمله قرار داده بودند و در این عملیات تروریستی دستکم ۳۰ نفر از نظامیان و غیرنظامیان پاکستانی کشته شدند.
عملیات های پهپادهای آمریکا به مناطق قبایلی در شمال غرب پاکستان از زمان آغاز گفت وگوهای صلح میان دولت و شبه نظامیان طالبان در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ متوقف شده بود.
به نظر می رسد عدم پیشرفت در مذاکرات صلح و تشدید حملات طالبان علیه مواضع دولتی و نیروهای امنیتی در بخش های مختلف پاکستان دلیل اصلی آغاز مجدد حملات موشکی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مناطق قبایلی پاکستان باشد.
سال گذشته گفت وگوهای صلح به دلیل تشدید حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مناطق قبایلی وزیرستان شمالی و جنوبی پاکستان متوقف شد و اسلام آباد، واشنگتن را به تخریب فضای صلح و شکست تلاش پاکستان برای مذاکره با شبه نظامیان متهم کرد.
وزارت امور خارجه پاکستان همواره با محکوم کردن حملات پهپادهای آمریکا در مناطق قبایلی این کشور اعلام کرده است که این حملات، نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت ارضی پاکستان است.
حملات پهپادهای آمریکایی به مناطق قبایلی پاکستان در حالی انجام می شود که سازمان عفو بین الملل، گروه های حقوق بشر و گزارشگر ویژه سازمان ملل، در گزارش های خود نسبت به عواقب منفی این حملات هشدار داده اند.
آمریکایی ها این حملات را به بهانه مبارزه با تروریست های مستقر در مناطق قبایلی پاکستان همچنان ادامه می دهند، اما مقام های دولتی، احزاب سیاسی و مذهبی در پاکستان این حملات را غیرقانونی و ناقض حاکمیت ملی پاکستان می دانند که نتیجه ای جز کشته شدن غیرنظامیان و مردم بی دفاع این کشور ندارد و مبارزه با تروریسم از سوی آمریکایی ها ادعایی بیش نیست.
دولت پاکستان در گذشته اعلام کرده بود، از سال ۲۰۰۴ میلادی بیش از ۳۴۰ حمله از سوی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی در مناطق قبایلی این کشور ثبت شده است که در جریان این حملات، بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر جان باخته اند.
آمارها نشان می دهد در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما، این حملات افزایش یافته است.