تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲

روحانی برخی وزرا را برکنار کند

آنچه می‌توانیم درباره این دولت با قاطعیت بگوییم، این است که شرایط و برخوردهای بد گذشته در این دولت وجود ندارد و دولتی شفاف و خردگرا به روی کار آمده است. البته بدون شک از بعضی وزرا و برخی انتصابات نارضایتی‌هایی وجود دارد. برخی منصوبان دولت با مدیران سابق خود تبانی می کنند و اقداماتی انجام می‌دهند که متاسفانه با مصالح مردمی که به این دولت رای دادند تطابق ندارد.
تدبیر24:قدرت‌الله علیخانی طی یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: یک سال از آغاز به کار دولت روحانی گذشته است. مقایسه وضعیت ایران در 24خرداد93 با وضعیت ایران در 24خرداد92 چشم‌انداز روشنی از آینده ایران پیش روی ما قرار می‌دهد. در این یک سال دولت روحانی موفق شد بسیاری از شعارهایی را که در زمان انتخابات مطرح کرده بود اجرایی کند اگرچه هنوز شعارهای اجرایی نشده و راه‌های نرفته بسیاری پیش روی دولت است.

امروز همه اذعان دارند که دولت در سیاست خارجی خود نمره قابل قبولی کسب کرده و توانسته فضای مناسبی در روابط ایران با سایر کشورهای جهان به وجود بیاورد. هیات‌هایی که به ایران سفر می‌کنند درباره مسایل مختلف سیاسی و اقتصادی و اجتماعی با کشورمان تبادل نظر می‌کنند و این موضوع فرصت‌های خوب و جدیدی را پیش روی حوزه‌های مختلف قرار می‌دهد.

ارتباطاتی که امروز با کشورهای مختلف جهان برقرار شده در موفقیت سیاست خارجی و بویژه در حل پرونده هسته‌ای ایران نقش بسزایی داشته و موجب توقف تهدیدها علیه کشورمان شده است. امروز با کرامت از دیپلمات‌های ایرانی استقبال می‌شود و ظرفیت‌های جدید بسیاری در سیاست خارجی ایران فراهم شده است. دولت روحانی توانست از ظرفیت‌های سیاست خارجی ایران استفاده مطلوبتری کند.

تغییر دیگری که در این یک سال در ایران رخ داده باز شدن نسبی فضای سیاست ایران است. گرچه پیشبرد این برنامه با مقاومت‌های زیادی در داخل ایران مواجه شد و تندروی‌هایی هم در مجلس و هم در جاهای دیگر علیه دولت صورت گرفت اما دولت در این زمینه نیز توانست گام‌های خوب و موثری بردارد. در عرصه اقتصاد هم همین که دولت توانسته تورم را مهار کند، حرکتی ارزشمند است.

10 ماه است کابینه مستقر شده و در این مدت همه دیده‌اند که دولت با فسادهای گوناگون به جا مانده از دولت قبل و منابع ارزی که مشخص نشد در کجا هزینه شده دست به گریبان بوده. خبرهای ناگواری که گهگاه به گوش می‌رسد درباره کارهایی که در مناطق آزاد انجام گرفته یا مسائلی درباره افرادی که پول‌های کلان به جیب زدند -و برخی از آنها به دام دستگاه قضایی افتاده‌اند- نمونه‌ای از وضعیت نامطلوب اقتصادی بود که از دولت قبل به ارث رسید و به نظر می‌رسد امروز؛ دولت توانسته روند سابق را تا حدی اصلاح کند و لااقل اجازه ندهد وضعیت فساد اقتصادی از این بدتر و تا حدی جلوی رشد تورم و گرانی نیز گرفته شود.

آنچه می‌توانیم درباره این دولت با قاطعیت بگوییم، این است که شرایط و برخوردهای بد گذشته در این دولت وجود ندارد و دولتی شفاف و خردگرا به روی کار آمده است. البته بدون شک از بعضی وزرا و برخی انتصابات نارضایتی‌هایی وجود دارد. برخی منصوبان دولت با مدیران سابق خود تبانی می کنند و اقداماتی انجام می‌دهند که متاسفانه با مصالح مردمی که به این دولت رای دادند تطابق ندارد.

اگر در بعضی عرصه‌ها موفقیت آنچنانی ملاحظه نمی‌شود و بویژه در عرصه سیاسی برخی گلایه‌هایی مشاهده می‌شود که بیشتر به خاطر عدم همراهی برخی وزراست که بعضا همراه با شعارهای دولت نیستند و برخی مواقع به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور تنهاست.

مردم به رفتارهای بعضی وزرا خوشبین نیستند و شاید اکنون زمان مناسبی باشد تا رئیس‌جمهور در انتخاب این افراد، تجدیدنظر کند و هر کس را که همراه این دولت نبوده و خوب عمل نکرده و نتوانسته مردم را به سوی برنامه های این دولت جذب کند، کنار بگذارد و مسئولانی شایسته جایگزین نماید که حداقل حاضر باشند برای تحقق وعده‌های مورد نظر مردم هزینه بدهند.

برخی حامیان دولت، امروز در استان‌های مختلف کشور نگران و ناراحتند و نسبت به ابقای مدیرانی که عملکرد ضعیفی در دولت قبل داشتند و همچنان مسئولیت‌های مهم بخشداری و فرمانداری را با همان ایده‌های شکست خورده دولت قبل بر عهده دارند، انتقاد دارند. از 1200 بخشدار کشور و صدها فرماندار دولت سابق، بسیاری تغییر داده نشدند و نیروهای ضعیف دولت قبل در مسئولیت باقی مانده‌اند و طبیعی است این افراد برای تحقق وعده‌های روحانی دل نمی‌سوزانند و جایی که ممکن است دولت ضربه بخورد از همین نقطه‌ است. یاران دولت باید کسانی باشند که دولت را باور داشته باشند و صرف نظر از گرایش سیاسی اصلاح‌طلب یا اصولگرا بتوانند مخلصانه در خدمت دولت باشند و آرمان امام(ره) و رهبری را اجرایی کنند.
منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: