آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۶۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۱

نیچروان بارزانی به تهران آمد

نیچروان بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات کشورمان به تهران سفر کرد.
تدبیر24:نخست وزیر اقلیم کردستان عراق در پی تحولات اخیر در این کشور برای گفت وگو و تبادل نظر با مقامات کشورمان به تهران سفر کرده است.

بارزانی قرار است امروز با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: