ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵
امیرعبداللهیان با تاکید بر هسته‌ای بودن مذاکرات وین:

نیازی به همکاری ایران با آمریکا درباره عراق نیست

ما هیچ مذاکره با آمریکا درباره حادثه اخیر در عراق نداشته‌ایم و نیازی به همکاری با آمریکا درباره این موضوع احساس نمی‌ کنیم.
تدبیر24: حسین امیر عبداللهیان در حاشیه مراسم بیستمین سالگرد آزادی آفریقای جنوبی در جمع خبرنگاران در باره احتمال مذاکره ایران و آ‌مریکا درباره عراق گفت: ما تاکنون هیچ مذاکراتی با آمریکایی‌ها درباره همکاری مشترک در عراق برای مبارزه با اتفاقات تروریستی که در عراق پیش آمده نداشته‌ایم. ما معتقدیم هستیم که مردم عراق ، ارتش و نیروهای مسلح این کشور به تنهایی قادر هستند که با این بحران ساختگی که در کشورشان ایجاد شده است مبارزه کنند.

وی درباره انتشار اخباری مبنی بر احتمال مذاکرات نمایندگان ایران و آمریکا در حاشیه مذاکرات وین گفت: در مذاکرات وین ما تنها درباره موضوعات هسته‌ای گفت‌وگو می‌کنیم.

معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت مرزهای ایران با توجه به اتفاقات اخیر در عراق خاطر نشان کرد: هیچ تهدیدی متوجه مرزهای جمهوری اسلامی ایران نیست اما با این حال پیش‌بینی‌های لازم اندیشیده شده است.

وی درباره کمک دولت ایران به دولت عراق برای رویارویی با اتفاقات اخیر در این کشور گفت: ایران هرگونه مشورت و هرگونه اقدامی که کمک کند به ارتش و نیروهای مسلح عراق برای مبارزه با نیروهای تروریست و گروه‌های افراطی به عمل خواهیم آورد اما هیچگونه دخالت مستقیمی نداریم به دلیل اینکه نیروهای عراقی و دولت این کشور به خوبی قادر هستند به تنهایی با اتفاقاتی که پیش آمده است مقابله کنند. فتوای مراجع در عراق و بسیج عمومی که در این کشور ایجاد شده است نشان می دهد که ظرفیت بزرگی برای این مسئله و بازگرداندن آرامش به عراق وجود دارد.

معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا دولت عراق تاکنون درخواستی مبنی بر کمک ایران به عراق داشته است یا نه گفت: دولت عراق با توانمندی خود را آماده مبارزه با تروریست کرده است و همه تلاش دولت متمرکز بر این است که از این فرصت استفاده کند و به موضوع تروریست در عراق خاتمه دهد.

امیرعبداللهیان درباره تحولات اخیر در عراق گفت: با توجه به فتوایی که مرجعیت داده و فتوایی که درباره همه مردم این کشور است مبنی بر اینکه از این فرصت برای مبارزه با تروریسم و گروه‌های تروریستی استفاده کنند و با توجه به ظرفیت‌های فراوانی که در داخل عراق وجود دارد ما معتقد هستیم که عراقی‌ها با شایستگی و با موفقیت از این مرحله عبور می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: