ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

مرگ تلخ توریست زن ایرانی در ترکیه

توريست ايراني هنگام خريد در يكي از فروشگاه‌هاي لباس استانبول تركيه، به دليل رعايت نشدن نكات ايمني، به داخل راه‌پله سقوط كرد
تدبیر24:فرانك در حالي‌كه سرش براثر اصابت به پله‌ها به شدت آسيب‌ديده بود، به يكي از بيمارستان‌هاي مجهز منتقل و از سوي تيم‌پزشكي تحت عمل جراحي قرار گرفت. تلاش‌هاي تيم پزشكي براي نجات وي ثمري نداشت تا اين كه فرانك عصر روز دوشنبه روي تخت بيمارستان تسليم مرگ شد.

به گزارش مهر، توريست ايراني هنگام خريد در يكي از فروشگاه‌هاي لباس استانبول تركيه، به دليل رعايت نشدن نكات ايمني، به داخل راه‌پله سقوط كرد و بعد از انتقال به بيمارستان جان خود را از دست داد.

فرانک برای گردش همراه یک تور به استانبول رفته بود که به دلیل سهل انگاری کارکنان فروشگاه به راپله سقوط کرد و پس از دو روز جان خود را از دست داد.

برادر فرانك كه علي‌رضا نام دارد و بعد از حادثه خودش را به استانبول رسانده، به خبرنگار مهرگفت: خواهرم هفته گذشته با يك تور مسافرتي راهي تركيه شد. او شامگاه شنبه، همراه دوستانش وارد فروشگاه لباس 313 شد و در حالي كه مشغول انتخاب لباس بود، ناگهان زيرپايش خالي شد و به داخل راه‌پله‌اي كه ميان بسته‌هاي لباس پنهان بود سقوط كرد.

فرانك در حالي‌كه سرش براثر اصابت به پله‌ها به شدت آسيب‌ديده بود، به يكي از بيمارستان‌هاي مجهز منتقل و از سوي تيم‌پزشكي تحت عمل جراحي قرار گرفت. تلاش‌هاي تيم پزشكي براي نجات وي ثمري نداشت تا اين كه فرانك عصر روز دوشنبه روي تخت بيمارستان تسليم مرگ شد.

علي‌رضا ادامه داد: به دنبال وقوع حادثه متوجه شدم كه تور مسافرتي كه خواهرم با آن به گردش آمده اصلا بيمه ندارد و این در حالي است كه هزينه‌هاي درمان بسيار گران است.مسوولان فروشگاه هم در این مدت در بيمارستان حاضر نشدند.

او ادامه داد: ايرانيان مقيم و كنسولگري ايران درتركيه با ما نهايت همكاري را داشتند. در حال حاضر پليس دوربين‌هاي مداربسته محل حادثه را بررسي کرده و مشغول تنظيم شكايت عليه مديران فروشگاه هستيم.
برچسب ها: توریست تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: