آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۶۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸

آخرین خبر از پرونده جاسوس آمریکا

وکیل مدافع امیر میرزاحکمتی-محکوم به همکاری با دول متخاصم - گفت: پس از شکسته شدن حکم اعدام موکلم در دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی دادیم.
تدبیر24:محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع امیر میرزاحکمتی اظهار داشت: موکلم به اتهام جاسوسی به اعدام محکوم شده بود که این رای در دیوان عالی کشور شکسته شد. در رای دیوان عالی کشور به گزارش وزارت اطلاعات استناد شده که در آن تاکید شده اگر امیر میرزاحکمتی قصد جاسوسی نیز داشته موفق به این کار نشده است.

وی افزود: پس از شکسته شدن حکم مجازات موکلم دادگاه او را به اتهام همکاری با دول متخاصم به 10 سال زندان محکوم کرد که این رای قطعی شد.

علیزاده طباطبایی با اشاره به درخواست اعاده دادرسی برای موکلش اظهار داشت: تعریف دول متخاصم با شورای امنیت ملی است و این شورا تاکنون هیچ کشوری را متخاصم معرفی نکرده است. همچنین هیچ دلیلی بر همکاری وی با دولت آمریکا وجود ندارد. با اشاره به این دو دلیل درخواست اعاده دادرسی داده و منتظر نتیجه آن هستیم.

امیر میرزایی حکمتی فرزند علی متولد 1983 میلادی اهل ایران، مقیم آمریکا ایالت میشیگان است که 16 آذر 1390 به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا و سرویس جاسوسی CIA علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بازداشت شد.

او پس از محاکمه در شعبه 15 دادگاه انقلاب به اتهام محاربه و مفسد فی الارض به اعدام محکوم شد.
برچسب ها: جاسوس تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: