ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸
دکتر بيژن ذوالفقارنسب کارشناس فوتبال

يوزها و سد بلند آرژانتين

در بازي با آرژانتين هم به طور قطع ما با تاکتيکي مشابه روش نبرد با نيجريه، به ميدان مي رويم و به نظر نمي رسد با توجه به قابليت هاي بازيکنان ايران از روش ديگري بخواهيم يا بتوانيم استفاده کنيم.
تدبیر24: هميشه وقتي يک اتفاق مي افتد، صحبت کردن درمورد آن آسان است. قبل از بازي با نيجريه اکثر اهالي فوتبال معتقد بودند، انتخاب اين روشي که «کي روش» براي اين بازي انتخاب کرده، يک خودکشي بزرگ است. اما درمجموع و با توجه به بضاعت ما و نحوه آماده سازي يوزها در چندماه گذشته، تاکتيک «کي روش»، بهترين گزينه بود.

قبل از آغاز بازي؛ گرفتن يک امتياز از نيجريه بسيار ايده آل به نظر مي رسيد، اما وقتي دقايقي از بازي گذشت ديديم که نيجريه به هيچ عنوان تيمي که در ذهن داشتيم، نبود و به خاطر بسياري از مسايل اجتماعي و امنيتي در کشورشان و بعضي مسايل فوتبالي، از روزهاي اوج شان فاصله زيادي داشتند. نيجريه اي که ما در بازي با تيم ملي کشورمان ديديم؛ تيمي نبود که قهرمان جام ملت هاي آفريقا شد. با اينکه اکثر بازيکنان اين تيم در تيم هاي بزرگ و مطرح دنيا بازي مي کردند اما از نظر بدني هم آماده نبودند. گواه اين نکته؛ سه بازيکن اين تيم بود که براثر مصدوميت از ناحيه «همسترينگ» پا که ناشي از ضعف جسماني است؛ تعويض شدند.

تيم ملي کشورمان هم به غير از 25 دقيقه اول که ناهماهنگ، عجولانه و ترسو بازي کردند در دقايق ديگر بازي بر روند بازي سوار شدند و به خودباوري و اعتمادبه نفس خوبي رسيدند. با توجه به روند بازي، اگر ما در 15 دقيقه پاياني به گل هم مي رسيديم دور از ذهن نبود. تيم نيجريه بعد از دقيقه 25، تمام اصول تاکتيکي خود را فراموش کرد، آنها حتي از تاکتيک هايي که مقابل تيم هايي که با فشردگي زياد بازي مي کنند نيز استفاده نکردند و در طول بازي؛ غير از دو يا سه شوت کم جان، کار خاصي انجام ندادند. بر اساس آمار که مانند يک آينه است نيجريه در 15 دقيقه ابتدايي و 15 دقيقه پاياني به گل هاي خود مي رسد، اما در 15 دقيقه واپسين هم از آن نيجريه قدرتمند و باصلابت، نشاني ديده نشد. در بازي با آرژانتين هم به طور قطع ما با تاکتيکي مشابه روش نبرد با نيجريه، به ميدان مي رويم و به نظر نمي رسد با توجه به قابليت هاي بازيکنان ايران از روش ديگري بخواهيم يا بتوانيم استفاده کنيم.

البته با توجه به قدرت «دريبلينگ» بالاي بازيکنان آرژانتيني و غلبه در مصاف هاي تک به تک؛ کنترل اين بازي براي بازيکنان ايران بسيار سخت است، علاوه بر اين بازيکنان آرژانتين بازيکناني با قدرت شوتزني بالاهستند و مي توانند براي دروازه ما خطرناک باشند. در جمع بندي کلي؛ راه و روش تيم ملي ايران در اين جام جهاني، همان خواهد بود که در بازي با نيجريه ديديم و با توجه به ظرفيت موجود تيم ملي؛ نبايد انتظار بازي هجومي داشته باشيم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: