آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۶۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵

دستگیری 500 عضو بوکوحرام

ارتش نیجریه حدود پانصد عضو گروه شورشی بوکوحرام را در جنوب این کشور دستگیر کرد.
روزنامه دیلی پست نیجریه امروز سه شنبه اعلام کرد که گردان 144 ارتش نیجریه کاروانی مرکب از 33 دستگاه اتوبوس را توقیف و 486 تن را که مظنون به عضویت در گروه شورشی بوکوحرام بودند در مسیر مواصلاتی ارو نگوا و ایمو گات بازداشت کردند.

این روزنامه نوشت: دستگیری این شمار از شورشیان بوکوحرام روز یکشنبه گذشته صورت گرفته اما امروز اعلام شده است.

سرهنگ «راشد اومولوری» فرمانده نظامی ارتش نیجریه گفت این اتوبوس ها از مناطق شمالی نیز آمده بودند و بیش تر سرنشینان آنها بین 16 تا 24 سال داشتند که هشت تن از آنان زن هستند و دو دستگاه اتوبوس از این کاروان هم موفق به فرار شدند اما تحت تعقیب هستند.
برچسب ها: بوکوحرام تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: