اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۲۶۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵

انفجار در وزارت جنگ اسراییل

منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی از وقوع انفجار شدیدی در ساختمان وزارت جنگ این رژیم در شهر تل آویو خبر دادند.
تدبیر24:پایگاه خبری روزنامه صهیونیستی یدیعوت احارونوت با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از این حادثه افزود وقوع این انفجار در ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی که بامداد چهارشنبه رخ داد سبب آتش سوزی شدیدی در این ساختمان و وحشت کارکنان آن شده است. این پایگاه خبری افزود آتش سوزی گسترده‌ای پس از وقوع انفجار شدید در یکی از ساختمان های وزارت دفاع این رژیم در مرکز شهر تل آویو رخ داد و به گفته یکی از افسران بلندپایه اسرائیلی کارکنان این  وزارت خانه ابتدا تصور کردند این حادثه بر اثر حمله با موشک های اسکاد و یا حملات انفجاری رخ داده است.

به دنبال وقوع این انفجار و آتش سوزی ، نیروهای پلیس و آتش نشانی به سرعت به محل حادثه اعزام و این منطقه را محاصره کردند . عملیات مهار آتش در این منطقه همچنان ادامه دارد  و دود غلیظی بخش هایی از آسمان شهر تل آویو را پوشانده است .

برخی از منابع خبری اسرائیل ادعا کرده اند این آتش سوزی در نتیجه نشت گاز در سالن غذاخوری یکی از ساختمان های وزارت خانه رخ داده است . این حادثه تلفات جانی نداشته اما خسارت هایی به بار آورده است .
برچسب ها: اسرائیل تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: