تدبیر24:رئیس مجمع نیروهای خط امام با بیان اینکه باید در جامعه همدلی و همبستگی عمیق بوجود آوریم، تاکید کرد: عدهای با کوبیدن بر طبل توخالی فتنه و فتنهگری و تکرار این شعار در حال نان خوردن هستند و در واقع در حال فتنهگری واقعیاند.
حجتالاسلام سیدهادی خامنهای در دیدار با شورای جوانان احزاب اصلاحطلب که عصر روز گذشته در پژوهشکده تاریخ اسلام صورت گرفت، با اشاره به رشد گروههای افراطی و تروریستی در منطقه و جریان داعش در عراق گفت: بسیاری از دلسوزان جامعه معتقد هستند که باید وحدت و اتحاد را در جامعه تحکیم بخشید و راه برخورد با این فتنهگریها وحدت است اما این توصیه کردنها کافی نیست و برای ایجاد عملی وحدت باید راهکارهای عملی هم داد.
وی با بیان اینکه باید در جامعه همدلی و همبستگی عمیق بوجود آوریم، اظهار داشت: عدهای با کوبیدن بر طبل توخالی فتنه و فتنهگری و تکرار این شعار در حال نان خوردن هستند و در واقع در حال فتنهگری واقعیاند. ما باید به هر شکل به دنبال ایجاد همبستگی باشیم ولو اینکه در این همبستگی ممکن است بخشی از منافع و نظرات شخصیمان را کنار بگذاریم و این کنار گذاشتن به معنای عدول از ارزشها و اعتقادات نیست.
این نماینده ادوار مجلس با تاکید بر اینکه ما باید مسائلی که موجب ایجاد مشکلات و بنبستهایی در کشور شده را حل کنیم، تصریح کرد: یکی از این مشکلات، مسئله حصر برخی از فعالان سیاسی است که باید رفع حصر صورت بگیرد و زندانیان سیاسی نیز به حقوقشان برسند و مشکلات آنها حل شود. خامنهای با بیان اینکه راهحل نهایی در رفع مشکلات اقتصادی هم ایجاد همبستگی در جامعه است، به مذاکرات هستهای اشاره کرد و افزود: خوشبختانه چون در مذاکرات افراد کارآمدی حضور دارند، شاهد تاثیرگذاری و روبه جلو بودن مذاکرات هستهای هستیم اما یکی از شرایط قوی بودن و موفقیت یک عقبه کارا و قوی است و آن عقبه هم رفع مشکلات داخلی است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خطاب به جوانان ابراز داشت: شما جوانان باید بدون احساسات و دوری از هیجانات و با تفکر و دانش و تامل و گفتگو کارها را به جلو ببرید و مانع از بوجود آوردن پیش فرضهای غلط شوید. رئیس مجمع نیروهای خط امام در پاسخ به سوال یکی از حضار مبنی بر اینکه آیا اخباری مبنی بر اینک شما مسئولیت کمیتهای در مجمع روحانیون را برای انتخاب افرادی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری را برعهده گرفتهاید، صحت دارد؟ بیان کرد: این خبر به هیچوجه صحت ندارد چرا که من عضو مجمع روحانیون نیستم و فقط در یک مدت کوتاه و آنهم در زمانی که آقای کروبی، دبیرکلی آن را برعهده داشت در جلسات آنها حضور پیدا میکردم.
در ابتدای این جلسه، حجتالاسلام سید هادی خامنهای خطاب به حضار گفت: من اعتقادی به تقسیمبندی افراد به جوانان و غیرجوانان نیستم چرا که واحدهای جوانان نیز بخشی از مجموعه تشکیلات هستند که در کنار سایر مجموعه های دیگر کار را جلو میبرند. این نماینده ادوار مجلس بهترین واحد و تشکلاتی را که جوانان در آن فعالیت داشتند را دفتر تحکیم وحدت دانست و یادآور شد: در دفتر تحکیم وحدت بسیاری از جوانان فعال بودند و تا زمانی که امکان و اجازه فعالیت داشتند آنها هم در جامعه و هم در هر انتخاباتی تاثیرگذار بودند و رای قابل توجهی میآوردند و از بهترین تشکیلاتی بودند که از پایین به بالا شکل گرفته بود.
وی با بیان اینکه باید جوانان فعالتر باشند، ابراز داشت: یکی از راههای دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن فعال شدن در حوزههای نرمافزاری، فکری و اندیشه است که شما میتوانید با انتقال اندیشهها و حرفهای خود دیگران را به خود متوجه کنید و پس از مدتی تبدیل به اتاق فکر شوید.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با تاکید براینکه زمانی که نخبگی و توانمندی در جوانان قوت گیرد هر دولتی مجبور به رجوع به جوانان میشود، عنوان کرد: اینکه مورد توجه قرار بگیرد و مسئولیتی را برعهده بگیرد نباید از بالا به پایین باشد که مثال این مدعی و روش اقدامی بود که در دولت قبل شکل گرفت که جوانی غیرتوانمند و ناکارآمد را مدیر یکی از صنایع خودرویی کردند و آن مسائل را پیش آورد.
رئیس مجمع نیروهای خط امام با اشاره به وضعیت مطبوعات در شرایط امروز کشور تصریح کرد: من زمانی یادم میآید در دولت اصلاحات وقتی یک فرد به کیوسکهای روزنامهفروشی میآمد 6 یا 7 روزنامه میخرید اما حالا یک روزنامه هم به زور خریده میشود. در آن زمان نرم تیراژ یک روزنامه بیش از 200 هزار نسخه در روز بود اما حالا در بهترین حالت تیراژ یک روزنامه 10 هزار نسخه است که یکی از دلایل این کاهش تیراژ افزایش کنترل و سانسور و البته خودسانسوری است که توسط رسانههای ما اعمال میشود البته رشد رسانههای دیجیتالی هم در این رابطه موثر بوده است.
سیدهادی خامنهای با بیان اینکه شما میتوانید در مناسبتهای مختلف بیانیه صادر کنید، یادآور شد: صدور این بیانیهها لزوما مناسبتهای مذهبی نیستند بلکه مثلا میتوان در روز حقوق بشر هم بیانیه داده و شرایط حقوق بشری کشور را مورد بررسی قرار بدهید. وی با بیان اینکه فعالیتهای حزبی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به معنای و اقعی در جامعه شکل نگرفته است، خاطر نشان کرد: شاید یکی دلیل جدی نگرفتن احزاب توسط خودشان است و این موجب شده اگر حزبی هم فعال بوده چون خود را بیرقیب میدیده اندکی روحیه انحصارگرایی در آنها بروز کند.