هادی اکبریان یکی از مالکان این اراضی و نماینده تجمع کنندگان که به همراه پرسنل این وزارتخانه ادغام شده با وزارت کشاورزی با بازرس ویژه وزارت جهاد کشاورزی صحبت کردند به ایسنا گفت: پس ازتجمع مقابل وزارت جهاد کشاورزی نوری بازرس ویژه وزیر تجمع کنندگان را به مقابل وزارتخانه دعوت کرد و به آنها قول داد تا مشکلشان را طی 20 روز آینده از طریق تعامل با وزارت راه و شهرسازی حل کند.
وی افزود: این اراضی که در سال 72 به پرسنل سابق وزارت جهاد سازندگی واگذار شده بود جزو اراضی منابع طبیعی و ملی به شمار میرفت اما هم اکنون با توجه به توسعه شهری این اراضی درمحدوده شهر قرار گرفته و مالکان این اراضی که حدود هزار نفر هستند علیرغم هزینه حدود پنج میلیارد تومانی در این اراضی برای خاک برداری و آغاز عملیات ساخت و ساز با مشکل مواجه شدهاند چرا که حدود یک ماه و نیم پیش دادگاه در رای بدوی خود حکم به باز پس گرفتن این زمینها داده است.
اکبریان گفت: امیدواریم با تعاملاتی که وزیر جهاد کشاورزی با وزیر راه و شهرسازی مشکل مالکان اراضی ماهدشت حل شده و آنها بتوانند رای ثانویه دادگاه را تغییر دهند.