آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۶۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

توصیه پلیس فتا به مسافران تابستانی

سرهنگ حسن محمد رضايي بر عدم دريافت بلوتوث‌هاي ناشناس در مکان‌هايي مانند اتوبوس، قطارتاکيد کرد و گفت: مردم بايد از خريد گوشي و سيم کارت دست دوم که نسبت به سابقه آن اطمينان ندارند پرهيز و در صورت خريد قبل از استفاده آن را به طور کامل به تنظيمات کارخانه ريست کنند.
تدبیر24:رييس پليس فتا استان قم با اشاره به دور اول سفرهاي تابستاني گفت: مسافران اطلاعات سفرشان را در شبکه‌هاي اجتماعي به اشتراک نگذارند.

سرهنگ حسن محمد رضايي بر عدم دريافت بلوتوث‌هاي ناشناس در مکان‌هايي مانند اتوبوس، قطارتاکيد کرد و گفت: مردم بايد از خريد گوشي و سيم کارت دست دوم که نسبت به سابقه آن اطمينان ندارند پرهيز و در صورت خريد قبل از استفاده آن را به طور کامل به تنظيمات کارخانه ريست کنند.

وي افزود: شهروندان از قرار دادن تصاوير و فايل ها خصوصي بر روي دستگاه‌هاي الکترونيکي قابل حمل نظير موبايل و لپ تاپ پرهيز کرده و به دقت مواظب دستگاه‌هاي حامل داده، شامل گوشي تلفن همراه، دوربين عكاسي و هرنوع حافظه جانبي همراه خود باشند .

رييس پليس فتا استان قم از عدم اطلاعات مهم مالي و شخصي در هنگام مکالمه با تلفن همراه در مکان‌هاي عمومي تاکيد کرد و گفت: قبل از شروع کار با دستگاه ATM کيبورد و دهانه ورود کارت را بررسي کرده تا دستکاري نشده باشد.

رضايي از مسافران خواست، اطلاعات سفر خود را در شبکه‌هاي اجتماعي به اشتراک نگذارند و پس از اتمام کار در کافي‌نت‌ها از حساب کاربري خود در شبکه‌هاي اجتماعي و ايميل‌ها خارج و تاريخچه مرورگر را پاک کنند.

رئيس پليس فتاي قم اظهار داشت: بر روي لپ تاپ يا ساير وسايل الکترونيکي خود (بايوس، سيستم عامل و فايل‌هاي حساس) رمز عبور قدرتمند گذاشته تا در صورت به سرقت رفتن يا مفقود شدن، اطلاعات آن به راحتي قابل سرقت نباشد.
برچسب ها: فتا تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: