ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۶۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰

بحرین هدف بعدی داعش ؟

تحليلگران غربي و بوق‌هاي تبليغاتي وابسته به استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و صهيونيسم مي‌كوشند كه آنها را جزئي از ملت و كشورهاي شورش‌زده قلمداد نمايند و گاها زمزمه‌هايي سرمي‌دهند كه بهتر است بنشينند و با هم مذاكره كنند؟!،
تدبیر24:داعش گروه تروريستي كه اين روزها تيتر اصلي رسانه‌هاي جهان را به خود اختصاص داده است و با نام اسلام و پرچم لااله‌الاالله و محمد رسول‌الله، برگي از تاريخ رعب و وحشت، جنايت و بي‌رحمي و اوج سنگدلي را به خود اختصاص داده و به قتل و غارت مشغولند، از كجا آمده‌اند و چه مي‌خواهند؟
به گزارش حرف نو تحليلگران غربي و بوق‌هاي تبليغاتي وابسته به استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و صهيونيسم مي‌كوشند كه آنها را جزئي از ملت و كشورهاي شورش‌زده قلمداد نمايند و گاها زمزمه‌هايي سرمي‌دهند كه بهتر است بنشينند و با هم مذاكره كنند!!

بايد سهمي در حكومت براي اين معترضين!! قائل شوند و خلاصه مي‌كوشند تا آنها را اپوزيسيون جلوه دهند و خود نيز به عنوان حاميان مردم دنيا و از در دلسوزي وارد معركه شوند و در تنوري كه داعشيان گرم كرده‌اند نان خود را بپزند. برخي مي‌گويند اينها بخشي از القاعده هستند و برخي ديگر مي‌گويند طالبان‌ تندرو هستند ولي خوب كه نگاه كني درمي‌يابي كه اينها تروريست‌هاي سياري هستند كه ديروز به اقتضاي زمان، طالباني بودند كه همه حيثيت اسلام واقعي را هدف قرار داده بودند و افغانستان را به آمريكا تحويل دادند و به نام القاعده در عراق ظهور كردند و بهانه‌اي براي طرح خاورميانه‌اي آمريكا شدند. با خروج آمريكا و متحدانش از عراق و روي كار آمدن دولتي مردمي و مبتني بر انتخابات آزاد و رسوايي براي اشغالگران كه باعث بيداري ملت‌هاي مختلف نظير ليبي، مصر، بحرين و ... گرديد، به سوريه يورش آوردند، ابتدا به نام بخشي از مردم سوريه كه به دولت خود معترضند و ادامه حكومت بشار اسد را برنمي‌تابند، كم‌كم معلوم شد از اقصي نقاط جهان نيرو و مهمات به اين معترضين دولت سوريه!! سرازير شده و با وجود اين حجم كمك‌هاي خارجي مردم و دولت سوريه در حال بحران بود كه در آنجا به نام داعش، تخريب و جنايت را آغاز كردند تا اينكه به لطف خدا، مردم سوريه با كمك ارتش و تدبير دولت خود توانستند بخش اعظم مشكلات خود را با عقب راندن شورشيان تروريست حل نمايند و با انجام انتخاباتي آزاد، خواست خود را از صندوق‌هاي راي بيرون بياورند. داعش كه از سوريه مايوس شد به سوي عراق يورش آورد چون بنا به نامي كه براي خود انتخاب كرده بود (دولت اسلامي عراق و شام) بايد به چند دليل عراق را مورد حمله قرار مي‌داد:
1- ناكامي خود در سوريه را جبران نمايد.
2- نقش گروه فشار را كه از افغانستان تاكنون با نام‌هاي مختلف ظهور كرده ايفا نمايد.
3- خشونت و رعب و وحشت كه از نشانه‌هاي گروه‌هاي فشار است بايد در منطقه طنين‌انداز مي‌شد؛ همان كاري كه براي اشغال عراق در زندان‌هاي ابوغريب انجام مي‌دادند و فيلم آن را پخش مي‌كردند تا كسي جرات  ايستادگي نداشته باشد.
4- گروهك داعش كه اكثرا تبهكاراني هستند كه از كشورهاي مختلف به خاورميانه گسيل شده‌اند و بازگشت آنها براي كشورهاي متبوع خود يك معضل محسوب مي‌شود.
5- عراق كشوري است كه پس از رهايي از چنگال صدام با اخراج اشغالگران، روي پاي خود ايستاده و دربست مطيع آمريكا نيست و از طرفي بقاياي حزب بعث و طرفداران صدام اين توهم را در اشغالگران و حاميان داعش به وجود آورده كه با استقبال مواجه شوند و اميد پيروزي بيشتر از جاهاي ديگر خواهد بود، در حالي‌كه دولت و ملت عراق از هم جدا نيستند.
به نظر مي‌رسد اكنون كه آنها در عراق با مقاومت شديد و انسجام مردمي عليه خود روبه‌رو شده‌اند، در آينده‌اي نه‌چندان دور حضورشان به طور كامل از عراق برچيده شود و قطعا بقاياي آنها به دنبال هدفي جديد خواهند بود و معمولا كشورهايي را انتخاب مي‌كنند كه بين مردم و دولت‌ها شكاف باشد و احساس كنند با اقبال مردمي روبه‌رو خواهند شد. به آنجا يورش مي‌آورند كه هم مردم را سركوب نمايند و هم به ياري آن دولت كه حامي مستكبرين است، بشتابند. مردم بحرين بايد با هوشياري كامل تحولات منطقه را رصد نمايند تا گرفتار اين گروه‌هاي افراطي نشوند.

منبع : حرف نو
برچسب ها: داعش بحرین تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: