ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۶۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴

شمارش آرا فورا متوقف شود

عبدالله عبدالله، یکی از دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، در یک نشست خبری در کابل گفت که به دلیل اینکه کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان، به خواسته‌های تیم آنها پاسخ مناسبی ارائه نکرده است، این تیم تمام روابط خود با کمیسیون انتخابات را به حالت تعلیق درمی‌آورد.
تدبیر24:عبدالله عبدالله، یکی از دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، در یک نشست خبری در کابل گفت که به دلیل اینکه کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان، به خواسته‌های تیم آنها پاسخ مناسبی ارائه نکرده است، این تیم تمام روابط خود با کمیسیون انتخابات را به حالت تعلیق درمی‌آورد.

به گزارش ایسنا او همچنین خواستار توقف فوری روند شمارش آرای دور دوم انتخابات افغانستان شد و از تمام ناظران تیم انتخاباتی خود خواست که وظایف خود را ترک کنند و دیگر با دفاتر کمیسیون انتخابات همکاری نکنند.

عبدالله که در نشست خبری زنده صحبت می‌‎کرد، گفت: "به خاطر اینکه خواسته‌های ما از سوی نهادهای انتخاباتی برآورده نشد، ما اعتماد خود به کمیسیون‌های انتخابات را از دست دادیم و دیگر به این نهادها اعتماد نمی‌کنیم. برای همین از ناظران خود خواسته‌ایم که کمیسیون انتخابات را ترک کنند."

به گزارش بی.بی.سی او گفت که دولت افغانستان نیز از آغاز روند انتخابات، بی‌طرف نبوده و به صورت "سازمان یافته" به نفع نامزد خاصی تقلب کرده است.

اما عبدالله گفت: "تقلب وسیع، بی شرمانه و سازمان یافته در انتخابات ما را مجبور کرد که این تصمیم را بگیریم و این تصمیم هم به خاطر آینده افغانستان، مردم افغانستان و به خاطر نهادینه کردن مردم سالاری اتخاذ شده است."
برچسب ها: افغانستان تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: