آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۲۶۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰

پیام هاشمی‌شاهرودی به ملت عراق

آیت‌الله العظمی هاشمی‌شاهرودی به ملت عراق در مورد مسائل اخیر این کشور پیام داد.

تدبیر24:آیت‌الله العظمی هاشمی‌شاهرودی به ملت عراق در مورد مسائل اخیر این کشور پیام داد.

 متن این پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

ملت مومن و مبارز عراق

در این شرایط حساس باید خداوند متعال را شاکر باشیم بر این حضور آگاهانه و مشارکت ملی مبارک در عرصه های اجتماعی مختلف عراق و پشتیبانی ملت از مدیریت مخلص سیاسی در خنثی کردن توطئه‌هایی که وحدت عراق را هدف گرفته است و حضور بی‌نظیر در انتخابات قانونی و نتایج اعلانی آن را به ملت عراق تبریک گفته از ایشان قدردانی می کنیم و بار دیگر بر ضرورت حفظ وحدت و برادری میان همه فرزندان ملت و جریان های سیاسی و کنار گذاشتن تفرقه و اختلافات تأکید می نماییم و دعوت می کنیم هر چه سریعتر فرایند سیاسی، با تشکیل پارلمان برگزیده شده از سوی ملت، تکمیل گردد تا برای پشتیبانی نیروهای نظامی و ارتش شجاع در راستای تطهیر خاک مقدس عراق از لوث تکفیری های بیگانه و بعثی های مزدور، به وظایف قانونی خود عمل نمایند.

همچنین به رسانه های خبری و سیاسی مغرض هشدار می دهیم. رسانه‌هایی که به تشکیک در توانمندی ملت عراق در اجرای تجربه مردم سالاری و سیاسی خود و دعوت به اختلاف و تفرقه میان شرکاء سیاسی و بهره برداری از وضعیت دشوار کنونی جهت سهم خواهی برای تصاحب مسئولیتها و پست ها اقدام نموده به گونه ای که گویی حکومت و دولت پروژه اقتصادی یا شرکت مالی با سهام های متعدد برای این و آن است، در حالی که حکومت و دولت ملک همه ملتی است که با حضور پای صندوق های رأی وظیفه سیاسی و اجتماعی خود را به انجام رساندند و هیچ فردی یا گروه و حزبی یا جریانی سیاسی حق ندارد از منطق مردم سالاری خروج کند منطقی که التزام به آن بر هرکه به ملت و وطنش عشق می‌ورزد و پایبند بر پیشینه و ارزش‌های آن است واجب است.

و ما شک نداشته و نخواهیم داشت که ملت بزرگوار عراق با اتکاء بر موجودیت ملی خود و تکیه بر ارزشها و تاریخ و شخصیت‌ها و مدیریت سیاسی مخلص و آگاه خود خواهد توانست از این مرحله تاریخی دشوار با سربلندی و پیروزی عبور نماید و به اذن الهی به پیشرفت و ثبات و فتح خواهد رسید.

ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

سید محمود هاشمی شاهرودی»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: