ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰

بیانیه طوایف بلوچستان علیه داعش

سران و ریش‌سفیدان ۲۰ طایفه اهل سنت منطقه بلوچستان طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی داعش، آمریکا و اسراییل را مسوول تمامی خون های ریخته شده در تحولات اخیر عراق دانستند.
تدبیر24:متن این بیانیه که توسط سران و ریش‌سفیدان طوایف "کرد، افشاری، سپاهی، اربابی، آزادی، حسینی، حسین‌زهی، دهانی، ملازهی، هیبت‌زهی، آسکانی، هونکزهی، میرمرادزهی، نارویی، دامنی، جمشیدزهی، رئیسی، چاری‌زهی، پیام و بلوچی" امضا شده؛ به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اقدامات تروریستی و جنایتکارانه گروه داعش علیه ملت مظلوم عراق در حالی صورت می‌گیرد که مجامع جهانی و حقوق بشری که همیشه در قبال چنین حوادثی سیاست دو گانه‌ای را بازی نموده‌اند؛  این بار نیز سکوت کامل اختیار کرده‌اند.

ملت مظلوم و مسلمان عراق در حال افزایش ثبات کشور خویش بودند و قصد داشتند با وحدت و اتحاد در راه توسعه و پیشرفت گام بر دارند؛ که کشورهای غربی به سردمداری آمریکا و اسرائیل و با توجه به منافع شومشان مزدورانی را اجیر کردند تا این عراق را دچار چالش و هرج و مرج نمایند.

کشورهای استکباری هیچ گاه عظمت و سرافرازی ملت‌های مسلمان را بر نمی‌تابند و می‌خواهند به هر طریقی مسلمانان را تضعیف نمایند. کشورهای استکباری باید بدانند که عظمت و اراده ملت مظلوم و مسلمان عراق به زودی بر مزدوران آمریکا و اسرائیل غلبه پیدا خواهد کرد. مطمئناً ملت عراق این جنایتکاران را از خاک خود بیرون خواهند نمود.

آمریکا و اسرائیل بدانند که مسئول تمامی خون‌های ریخته شده در عراق هستند و روزی پاسخ جنایات خود را خواهند داد.

تاریخ ثابت نموده که هر کجا در منطقه بر علیه مسلمانان توطئه‌ای انجام شده؛ آمریکا و اسرائیل در آن دست داشته و در ماجرای عراق هم نقش آنها کاملاً اشکار است. اینجانبان به عنوان نمایندگان طوایف منطقه بلوچستان با قاطعیت اعلام می‌کنیم که با وحدت و اتحاد در کنار ملت عراق ایستاده‌ایم و به هر نحوی از آنها پشتیبانی خواهیم نمود.

والسلام

طوایف کرد، افشاری، سپاهی، اربابی، آزادی، حسینی، حسین‌زهی، دهانی، ملازهی، هیبت‌زهی، آسکانی، هونکزهی، میرمرادزهی، نارویی، دامنی، جمشیدزهی، رئیسی، چاری‌زهی، پیام و بلوچی"
برچسب ها: بلوچستان تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: