ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۶۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۵

داعش به مرقد دو پیامبر حمله کرد

گروهی از تروریست‌های بعثی تکفیری به تعدادی از کلیساها حمله کرده و صلیب ها و مجسمه های حضرت مریم و حضرت مسیح (ع) را تخریب، کتابخانه و آثار تاریخی موجود در آن‌ها را ویران و به مقبره های مسیحیان نیز تعرض کردند.
تدبیر24:عناصر مسلح داعش به مرقد دو پیامبر یونس و شیث در موصل حمله کردند.
به گزارش تسنیم به نقل از المیادین، افراد مسلح داعش به مرقد دو پیامبر یونس و شیث در موصل حمله کردند و محتویات آن را ربودند.
پیش از این منابع محلی در استان کرکوک از دفع حمله تروریست های وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام به مقام امام رضا(ع) در جنوب کرکوک خبر دادند.
عناصر داعش قصد داشتند به قدمگاه مبارک امام رضا (ع) در منطقه "تازه” ۲۵ کیلومتری جنوب کرکوک حمله کنند که با مقاومت نیروهای امنیتی و عشایر و اهالی منطقه که اغلب ترکمن هستند این تلاش به سرانجام نرسید.
منابع عراقی به نقل از ساکنان شهر موصل در شمال عراق تأکید کردند که تروریست‌های بعثی تکفیری عملیات تخریب و تعرض به زیارتگاههای دینی، کلیساها و مقبره های مسیحیان را در این شهر آغاز کردند.
گروهی از تروریست‌های بعثی تکفیری به تعدادی از کلیساها حمله کرده و صلیب ها و مجسمه های حضرت مریم و حضرت مسیح (ع) را تخریب، کتابخانه و آثار تاریخی موجود در آن‌ها را ویران و به مقبره های مسیحیان نیز تعرض کردند.
یکی شهروندان ساکن منطقه حضرت یونس پیامبر گفت: تروریست‌ها به مرقد حضرت یونس تعرض و دستور تخریب آن را صادر و زیارت این مرقد را به همراه مرقد شیث پیامبر ممنوع کردند.
وی افزود: تروریست‌ها قصد تخریب مرقدها و زیارتگاه‌ها در شهر موصل را دارند زیرا اعلام کرده اند که این شهر بخشی از به اصطلاح دولت اسلامی خودشان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۹
0
0
مراقدانبیا واولیا را خراب میکنند وگور صدام رااباد میکنند
نظر شما: