آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۶۷۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲

ناامیدی ازادامه حیات آیت الله مهدوی

یک منبع مطلع در بیمارستان بهمن در مورد آخرین وضعیت آیت الله مهدوی کنی گفت: وضعیت هوشیاری رییس مجلس خبرگان در شرایط مناسبی قرار ندارد و متاسفانه این وضعیت نسبت به روزهای اول تغییری نکرده است.
تدبیر24:خبرگزاري ايرنا به نقل از يک منبع آگاه خبر داده وضعيت «هوشياری» آيت الله مهدوی‌کنی «نامناسب» است و پزشکان اميدی به ادامه حيات ايشان ندارند.

یک منبع مطلع در بیمارستان بهمن در مورد آخرین وضعیت آیت الله مهدوی کنی گفت: وضعیت هوشیاری رییس مجلس خبرگان در شرایط مناسبی قرار ندارد و متاسفانه این وضعیت نسبت به روزهای اول تغییری نکرده است.

وی که در حال حاضر در بیمارستان بهمن به سر می برد در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد: در حال حاضر وضعیت هوشیاری آیت الله مهدوی کنی در وضعیت نامناسب قرار دارد. وی ادامه داد: متاسفانه پزشکان امید چندانی به ادامه حیات آیت الله مهدوی کنی ندارند اما به خواسته خانواده آیت الله کنی دستگاه های تنفسی همچنان مشغول به کار هستند. به گفته وی در حال حاضر وضعیت هوشیاری آیت الله مهدوی کنی روی درجه سه قرار دارد و این درجه از نظر پزشکی چندان امید بخش نیست. این منبع آگاه خاطرنشان کرد: وضعیت آیت الله مهدوی کنی همچون روزهای گذشته نامناسب سپری می شود و خانواده آیت الله کنی همچنان اصرار دارند این دستگاهها با همین وضعیت ادامه داشته باشد اما پزشکان امید چندانی به تغییر وضعیت ندارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۳۱
1
1
چه کنیم گناه کاریم و دعای های ما موثر واقع نمی شود
نظر شما: