ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۶۷۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳

حمله به صفحه فیسبوک داورنامرد

صفحه شخصی داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین مورد هجوم کاربران ایرانی فیس‌بوک قرار گرفته است!
تدبیر24:پس از بازی ایران و آرژانتین و ستایش کارشناسان و رسانه‌های داخلی و خارجی از عملکرد شاگردان کارلوس کی‌روش یک نکته در میان نظرات مخاطبان ایرانی و غیر ایرانی بیشتر به چشم می‌آمد و آن هم اعتراض به عملکرد ضعیف داور صربستانی این دیدار بود.

اشکان دژآگه در نیمه دوم روی یک ضدحمله به خوبی از زابالتا رد شد اما مازیچ در حالی که فاصله زیادی با این صحنه نداشت، خطایی روی دژآگه نگرفت و حتی کرنر را هم به سود ایران اعلام نکرد تا شائبه‌های زیادی درباره علت این تصمیمش به وجود بیاید. کی‌روش هم بعد از بازی این داور را از انتقاد خود بی‌نصیب نگذاشت و ادعا کرد که مازیچ به اندازه مسی در سرنوشت این بازی نقش بازی کرد.

با این حال اتفاقی که قابل پیش بینی بود، اعتراض ایرانی‌ها در سایت‌ها و صفحات اجتماعی مختلف به داور صربستانی بود اما جریان مثل دفعات گذشته از این فراتر رفت.

از شب گذشته صفحه شخصی این داور در فیس‌بوک مورد هجمه شدید کاربران ایرانی قرار گرفته و تعداد نظرات روی پست های این صفحه به سرعت در حال افزایش است. این اتفاقی است که پیش از این برای صفحه لیونل مسی و ایوان زایتسف هم رخ داده بود. البته از پست‌های صفحه داور صربستانی مشخص است که این صفحه نه تنها به وسیله خود او اداره نمی‌شود بلکه بیشتر به یک صفحه ساختگی و تقلبی می‌ماند تا صفحه شخصی داور صرب.

البته صفحه جدیدی هم در فیس‌بوک با نام "فیفا باید مازیچ داور بازی ایران و آرژانتین را محروم کند" ایجاد شده که هر لحظه بر تعداد افرادی که آن را پسندیده‌اند، افزوده می‌شود.

فارغ از اشتباهی که داور صربستانی انجام داد و اعتراض درست بازیکنان و کی‌روش به این داور شاید بهتر باشد کاربران ایرانی فیس‌بوک هم به شیوه بهتری ناراحتی خود را نشان دهند.
برچسب ها: ایران تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دارا
|
Canada
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
0
0
من هم مثل میلیونها ایرانی از نگرفتن پنالتی نارحتم . اما این را هم می دانم فوتبال هنوز به مرحله ی ویدیو چک نرسیده . باید بپذیریم آرژانتین یک سر و گردن از ما بالاتر بود . آمارها ی بازی کاملا گویا هستند . در تمام موارد آرژانتین برتر بوده . به جز دویدن به دنبال بازیکنان آرژانتین . باید برای بردن کاری دیگر کرد .
نظر شما: