ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰

روحانی پاکستانی: انقلاب می‌کنم

روحانی برجسته پاکستانی گفته است که اعتراضاتی گسترده علیه دولت را به عنوان بخشی از طرحش برای ایجاد "انقلابی صلح آمیز" برای برکناری نواز شریف رهبری خواهد کرد.
تدبیر24:حدود 2000 تن از حامیان طاهر القدری، روحانی پاکستانی مقیم کانادا در حومه یک فرودگاه در نزدیکی اسلام‌آباد پایتخت پاکستان با پلیس درگیر شدند. آن‌ها منتظر ورود این روحانی بودند که قرار بود هفت صبح به وقت محلی امروز وارد پاکستان شود.

پلیس از گاز اشک‌اور برای متفرق کردن حامیان القدری استفاده کرد. در میان بحبوحه اوضاع پرتنش در فرودگاه بی‌نظیر بوتو مشخص نشد که آیا هواپیمای این روحانی در زمان تعیین شده بر زمین نشست یا خیر.

القدری در حساب توئیتر خود در آستانه بازگشتش نوشت: آمده‌ام تا از ارتش پاکستان در جنگ با شبه نظامیان حمایت کنم. اکنون وظیفه ملت است که از خانه بیرون بیاند و انقلاب کنند.

پلیس پاکستان با کانتینرهای حمل بار جاده‌های اصلی به سوی فرودگاه را مسدود کرده و تلفنهای همراه را برای جلوگیری از برقراری ارتباط میان حامیان این روحانی قطع کرده است.

القدری که پیشتر فتوایی علیه طالبان داده بود، شخصیت برجسته در پاکستان به شمار می‌رود به طوری که سال گذشته میلادی از حامیانش خواست تا علیه دولت پیش از نواز شریف، نخست‌وزیر کنونی پاکستان دست به راهپیمایی گسترده بزنند.

حضور و بازگشت مجدد وی به پاکستان باعث ترس و نگرانی در میان دولت شده است و اسلام آباد بیم آن را دارد که نفوذ القدری در میان مردم باعث شکست و سقوطش شود.

القدری در اظهارنظرهای خود پیش از بازگشت به پاکستان گفته بود که آماده رهبری یک انقلاب علیه دولت است و از ارتش حمایت می‌کند.

وی گفت: به پاکستان می‌روم تا تروریسم را نابود کنم، صلح بیاورم، دموکراسی واقعی و عدالت اقتصادی برای فقرا برقرار کنم.
برچسب ها: پاکستان تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: