ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۷۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰

ابتکار پارازیت را به هیات وزیران برد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، از بررسی موضوع مقابله با پارازیت‌ها در هیأت وزیران خبر داد و گفت: موضع سازمان حفاظت محیط زیست در قبال جنگل‌تراشی و تغییر کاربری زمین‌ها شفاف بوده و در راستای این مهم قوانین منسجمی در حال تنظیم است.
تدبیر24:معصومه ابتکار با یادآوری تشکیل کمیته‌ای در وزارت ارتباطات برای بررسی موضوع پارازیت‌ها، اظهار داشت: در این رابطه جلساتی با مسئولان و کارشناسان در ارتباط با امواج و پارازیت‌ها داشته‌ایم و همچنان پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بررسی موضوع امواج و پارازیت‌ها در وزارت ارتباطات با ابهاماتی چون چگونگی اندازه‌گیری، منابع، آثار و عوارض آن و بحث ابعاد مختلف موضوع همراه است، افزود: تا زمانی که ابهامات این موضوع مشخص نشود نمی‌توان گامی در راستای مقابله با پارازیت‌ها برداشت.

وی ادامه داد: خوشبختانه در جلسه با مسئولان وزارت ارتباطات به این نتیجه رسیدیم که موضوع بررسی پارازیت‌ها و راه مقابله با آن در سطح وزرا با تشکیل جلسه بررسی شود.

ابتکار در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه برنامه سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی چیست، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست بارها مواضع خود را در این باره گفته این سازمان با بهره برداری تجاری از جنگل‌های طبیعی کشور حتی با تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مخالف است و آن را بر خلاف مصالح عمومی کشور می‌داند.

وی ادامه داد: ما امیدواریم بتوانیم مقررات جدی‌تری را در خصوص جلوگیری از پدیده تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی وضع کنیم تا بدین ترتیب جلوی چنین پدیده‌هایی را گرفته و ساماندهی چنین اموری را به دست بگیریم.

ابتکار با بیان اینکه جنگل تراشی علت بروز سیل در بسیاری از نقاط کشور است، افزود: با ورود سازمان محیط زیست به این مهم خسارات بلایای طبیعی نیز کاهش خواهد یافت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خوشبختانه اقداماتی در راستای جلوگیری از جنگل تراشی و تغییر کاربری زمینهای کشاورزی در کشور در حال انجام است که از جمله آن‌ها می‌توان به طرح کاداستر، اعلام مقررات مالی و مالیاتی و تشدید نظارتها اشاره کرد.

منبع: خانه ملت
برچسب ها: پارازیت تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: