آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰

توت فرنگی ضد کلسترول است

مصرف روزانه توت فرنگی به میزان قابل توجهی کلسترول‌های بد و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد.
تدبیر24:بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در ایتالو – اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه 500 گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL است.

محققان در آغاز مطالعات آزمایش خونی از داوطلبان گرفتند؛ نتیجه‌ها نشان دادند به طور متوسط 14 درصد کلسترول LDL و 21 درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی مانده است.

در این آزمایشات پارامترهای دیگر مانند استرس، اکسیداتیو و عملکرد پلاکت به طور مطلوبی تکامل پیدا کرده‌اند اما این مزایا فقط دو هفته بودند و پس از پایان آزمایش دیگر قابل مشاهده نبودند و دوباره تمامی به سطح اولیه خود بازگشتند.
برچسب ها: توت فرنگی تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: