ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۷۱۹۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲
سایت 598 نوشت:

رئیس جمهور روزی چند ساعت کار میکند؟

این بی تدبیری دولت، جایی عجیب‌تر میشود که آقای نوبخت مدعی شده که این رفتار دولت بر اساس قانون است حال آنکه مصوبه دولت در مغایرت کامل با قانون اساسی است که رییس جمهور قسم خورده است مجری و پاسبان آن باشد.
تدبیر24: منتقدین - هشتم تیرماه، ماه مبارک رمضان آغاز و خان رحمت الهی بر مومنین گسترده میشود. این روزها نیز مردم کشورمان به همراه یک میلیارد مسلمان دیگر به استقبال این ماه عزیز رفته و خود را برای ماه بندگی آماده می کنند.
 
روزه داری در روزهای بلند و گرمای طاقت فرسای تیرماه به ویژه با جیره بندی شدن آب و برق در برخی شهرها، همتی والا و ایمانی راسخ میخواهد. البته که مراجع بزرگوار اجازه فرموده اند کسانی که در این شرایط سخت، استطاعت روزه داری ندارند، می توانند آن را افطار نمایند اما این مردم هستند که شوق روزه داری و استفاده حداکثری از این ماه پر برکت را دارند.

سالهای گذشته دولت با درک مشقت روزه داری در این فصل، به جهت استفاده بیشتر از فرصت های ماه رمضان و به موجب بند سوم از اصل چهل و سوم قانون اساسی، ساعات کار ادارات و مجموعه های دولتی را کاهش میداد که این اقدام پسندیده همواره مورد تحسین مردم و بزرگان دینی قرار میگرفت.

اما متاسفانه دولت جدید با لغو مصوبه دولت گذشته، ساعت کاری ادارات در این ماه را مانند روال سالانه تعریف کرد و این بدان معناست که کارکنان دولت باید با زبان روزه از ساعت 7ونیم تا 4‌بعدازظهر در محل کار حضور داشته باشند.

حال باید در نظر گرفت که کارکنان دولت چگونه میتوانند حفظ این واجب دینی کنند در حالی که برخی مانند کارمندان بانک و ادارات باید با ارباب رجوع مراوده داشته عده ای مانند کارکنان ادارات راه و برق و امثال آن در خیابان ها زحمت بکشند، کارکنان نفت و نیروگاه ها و... نیز جای خود دارد.

اما این بی تدبیری دولت، جایی عجیب‌تر میشود که آقای نوبخت مدعی شده که این رفتار دولت بر اساس قانون است حال آنکه مصوبه دولت در مغایرت کامل با قانون اساسی است که رییس جمهور قسم خورده است مجری و پاسبان آن باشد.

قانون اساسی به عنوان قانون بالادستی تمامی قوانین کشور در بندسوم از اصل چهل و سوم تصریح میکند که "تنظيم‏ برنامه‏ اقتصادي‏ كشور به‏ صورتي‏ كه‏ شكل‏ و محتوا و ساعت‏ كار چنان‏ باشد كه‏ هر فرد علاوه‏ بر تلاش‏ شغلي، فرصت‏ و توان‏ كافي‏ براي‏ خودسازي‏ معنوي‏، سياسي‏ و اجتماعي‏ و شركت‏ فعال‏ در رهبري‏ كشور و افزايش‏ مهارت‏ و ابتكار داشته‏ باشد"

حال باید منتظر ماند که موضع حقوقدانان آگاه، نمایندگان مجلس و اعضای محترم شورای نخبگان در مقابل این رفتار غلط دولت چیست و البته یک سوال مهم مطرح میشود و آن اینکه اعضای دولت و رییس جمهور چند ساعت در روز و در چه شرایطی کار میکنند و آیا از حال کارکنان عادی دولت باخبرند؟
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
یونس
|
Finland
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
2
1
سلام.به نظر من دولت بایستی در این موضوع تجدید نظر کند.ولی توروخدا تاکی باید بچه های پلیس راهور مظلوم باشند.ما که از صبح تا شب سرپاییم حتی اسمی از ما برده نمیشه.بابا ما هم جزو جامعه مسلمین هستیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
0
0
دولت تدبير و اميد التماس ميكنيم تجديد نظر فرماييد
نظر شما: